English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Κ. ΒΗΤΑ @ Mind Radio (26 Ιαν.) & προσκλήσεις για events!


Ένα από τα ιδρυτικά μέλη των Στέρεο Νόβα ζωντανά στο Mind Radio! O K. BHTA θα παρουσιάσει κομμάτια από τον καινούριο του δίσκο, "ΈΝΩΣΗ", καθώς και από την παλιότερη δισκογραφία του και αγαπημένα κομμάτια καλλιτεχνών που έχει αγαπήσει.
Μια μοναδική ευκαιρία να μιλήσεις με τον Κ.ΒΗΤΑ ζωντανά. Μόνο στο Mind Radio...
Party Hard: Matilda & Tsiki Briki @ Tiki Athens (27/1/10, Αθήνα)
Τι γίνεται όταν οι Depeche Mode συναντούν τους αδερφούς Kalkbrenner και οι Killers φλερτάρουν ακατάπαυστα με την Inna, όταν η Rock συναντάει τη mainstream και η matilda την Tsiki Briki? Θα το μάθετε αυτή την Τετάρτη στο Tiki Athens!
Κερδίστε προσκλήσεις πατώντας πάνω στους παρακάτω συνδέσμους κι ακολουθώντας τις οδηγίες.
ASTYPLAZ + MINDWALTZ @ Rodeo Club (29/1/10, Aθήνα)
Astyplaz back in town: Οι Astyplaz τα τελευταία χρόνια λειτουργούν διακριτικά και αυτόνομα, δίνουν λίγες συναυλίες και συνεχίζουν να μας προσφέρουν ποιοτικά pop τραγούδια, που αγαπιούνται από τα καλά ραδιόφωνα.

Club des Belugas @ FUZZ (6/2/10, Αθήνα)
Τους Club des Belugas , μια από τις πρωτοπόρες μπάντες στη Nu-jazz μουσική θα απολαύσουμε στην Αθήνα στις 6 Φεβρουαρίου Ο Maxim Illion, -Dj,συνθέτης και παραγωγός ( που θεωρείται ο μεγαλύτερος παραγωγός τις Nu jazz στην Γερμανία ) -μαζί με άλλους 8 μουσικούς επί σκηνής, και την μαγευτική φωνή της Brenda Boykin ξέρουν να ξεσηκώνουν το κοινό, συνδυάζοντας με μοναδική δημιουργικότητα, φαντασία και ένταση τη σύγχρονη Lounge & Nu-jazz μουσική με Βραζιλιάνικους ρυθμούς, Swing και Soul των ’50s,’60s και ’70ς.

THE OUTSKIRTS OF INFINITY @ Rodeo Club (30/1/10, Αθήνα)
Ένα από τα πλέον μυθικά ονόματα του κλασικού, ψυχεδελικού rock του Ηνωμένου Βασιλείου, οι The Outskirts Of Infinity έχουν συνδέσει στενά το όνομά τους με τον θρυλικό Nick Saloman, τους The Bevis Frond και την ιστορική ετικέτα Woronzow Records, για λογαριασμό της οποίας κυκλοφόρησαν τα δύο πρώτα άλμπουμ τους με τον Saloman στη σύνθεσή τους.



Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More