English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Χρήστος Θηβαίος @ Μύλος, Club [15 & 16 Ιαν.]


Ο Χρήστος Θηβαίος καλωσορίζει το 2010 με δύο εμφανίσεις στο Club του Μύλου, στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Ιανουαρίου (στις 22.00) ο Χρήστος Θηβαίος μαζί με μια εξαιρετική μπάντα, θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας του και επιλογές από αγαπημένα του τραγούδια.
Όσοι βρεθούν στο Club του Μύλου θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν μερικά από τα πιο όμορφα τραγούδια των δύο τελευταίων δεκαετιών… Από το «Ημερολόγιο», τις «Περικοπές Ενός Απόκρυφου Ευαγγελίου», το «Κόκκινο Θολό Φεγγάρι» και το «Γορίλα» μέχρι το «Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα», τη «Μικρή Πατρίδα» και τον «Άμλετ Της Σελήνης».
Ο Χρήστος Θηβαίος θα βρεθεί στο Μύλο με τη συνοδεία τεσσάρων μουσικών, παρουσιάζοντας ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα. Δίπλα στα γνωστά τραγούδια της δισκογραφίας του, ετοιμάζει διασκευές - πάντα με το δικό του ξεχωριστό ύφος - αγαπημένων τραγουδιών από τους Pearl Jam, Jeff Buckley, Three Doors Down και άλλους.

Το Club του Μύλου βρίσκεται στην Ανδρέου Γεωργίου 56 (τηλ. 2310 510081) και η είσοδος για τις δύο εμφανίσεις του Χρήστου Θηβαίου θα είναι 15 Ευρώ.


Bookmark and Share

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More