English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

8ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου @ Gagarin [28, 29 & 30 Ιαν.]

Η Ελένη Φιλίνη συναντά τον Χίτλερ ως… «Κομαντάντ Μαρία»! Ο Φαίδωνας Γεωργίτσης μπλέκει με… «Σατανικές Ερωμένες». Και ο Κώστας Γκουσγκούνης είναι… «Διεστραμμένος από τη γέννα του»! Αξέχαστες σινεφιλικές στιγμές από τα ‘80s ζωντανεύουν στο 8ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου στο Gagarin, στις 28, 29 και 30 Ιανουαρίου…



Με τιμώμενο πρόσωπο την… αειθαλή Ελένη Φιλίνη, το 8ο Φεστιβάλ Cult Ελληνικού Κινηματογράφου σηκώνει αυλαία και έρχεται να μας θυμίσει… όσα θέλουμε να ξεχάσουμε! Την εποχή που ο Βαγγέλης Φουρνιστάκης ήταν ο «βασιλιάς» της βιντεοκασέτας και ο σκηνοθέτης Χρυσόστομος Λιάμπος έβαζε παρέα με τον Κώστα Γκουσγκούνη τη δική του σφραγίδα στο… ελληνικό soft πορνό.
Τίτλοι όπως, «Ελλάδα, η Χώρα της τσόντας», «Άγγελλι διαστροφής», «Ο πυρετός της ηδονής», «Ναρκωτικά στα θρανία», «Οι μπάτσοι που πουλάνε την ηρωίνη 2» (προφανώς το 1 θα το έχουν δείξει στα προηγούμενα φεστιβάλ…) μονοπωλούν το απολύτως cult πρόγραμμα του Φεστιβάλ, που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των «νοσταλγών» της εποχής και… όσων έχουν χιούμορ!

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα τιμηθούν για την… προσφορά τους η Ελένη Φιλίνη, ο Φαίδωνας Γεωργίτσης, ο Χρυσόστομος Λιάμπος και ο Στηβ Ντούζος.
Θα προβληθεί επίσης σε παγκόσμια πρώτη η νέα ταινία του Φωκίωνα Μπόγρη «Κάθαρση».
Closing Party: ΗΜΙΣΚΟΥΜΠΡΙΑ LIVE + DJ sets.

8ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ CULT ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 28 / ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 / ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ΣΤΟ GAGARIN 205 LIVE MUSIC SPACE: Λιοσίων 205, κοντά στον σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ “Αττική”. Τηλέφωνο: 6944 814543
Doors Open / Τιμή Ημερήσιου Εισιτηρίου:
Πέμπτη 28/1 - 16:30 / 10 ευρώ
Παρασκευή 29/1 - 15:30 / 10 ευρώ
Σάββατο - 15:30 / 15 ευρώ
Η Ελένη Φιλίνη… είναι cult (video)
Δείτε το video με το αφιέρωμα στην Ελένη Φιλίνη




Πηγή: nooz.gr

Bookmark and Share

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More