English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2009

Νίκος Παπάζογλου @ Principal Club Theater [13, 14, 20 & 21 Νοε.]

Ο «ινδιάνος» της ελληνικής μουσικής, ο Νίκος Παπάζογλου με τη «Λοξή Φάλαγγα» του, θα δώσει 4 μοναδικές παραστάσεις στις 13, 14, 20, 21 Νοεμβρίου 2009 στο Principal Club Theater.

O Νίκος Παπάζογλου ή αλλιώς ..ο τύπος με το κόκκινο μαντήλι έχει γράψει τα μισά από τα καλύτερα τραγούδια που ακούσαμε τα τελευταία είκοσι χρόνια: «Απόψε σιωπηλοί», «Ραγίζει απόψε η καρδιά» , «Υδροχόος», «Η ρωγμή του χρόνου», «Εγώ δεν είμαι ποιητής», «Αύγουστος», «Ο μοναχός ο άνθρωπος» και δεκάδες άλλα τραγούδια.
Ένας από τους σπουδαιότερους Έλληνες τραγουδοποιούς, ο Νίκος Παπάζογλου με τη φάλαγγά του, σε κάθε του ζωντανή εμφάνιση, δημιουργεί μια ιδιαίτερη σχέση με το κοινό του, σχεδόν ερωτική... Όσα χρόνια και να περάσουν τα τραγούδια του αγγίζουν τις καρδιές των ανθρώπων με ιδιαίτερη ευαισθησία, απλότητα και ειλικρίνεια όπως εξάλλου είναι και ο ίδιος. Αληθινός και ουσιώδης, σεμνός και ολιγαρκής, ανοιχτόμυαλος και ευαίσθητος. Η βαθιά φωνή του με το γνώριμο λυγμό της, η ιδιαίτερη ερμηνεία του και το μοναδικό του ύφος συνεπαίρνει κάθε θεατή.
Στο Principal Club Theater θα ερμηνεύει τραγούδια πολυαγαπημένα από το σύνολο της δισκογραφίας καθώς και τραγούδια άλλων ομότεχνων του, κλασσικών, παραδοσιακών και νεότερων που αγαπά ο ίδιος και οι συνεργάτες του.

Η σύνθεση της Λοξής Φάλαγγας είναι:
Τραγούδι, Κρουστά, Κιθάρα - Έλενα Δεληχρήστου
Ακουστικό Μπάσο - Γιάννης Κολοβός
Μπουζούκι - Παναγιώτης Κουτσούρας
Κιθάρες - Μπάμπης Παπαδόπουλος
Πιάνο - Γρηγόρης Σημαδόπουλος
Βιολί - Νίκος Οικονομίδης
Τύμπανα - Κώστας Παγωνίδης

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 20 ΕΥΡΩ
ΤΡΑΠΕΖΙ - ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ 15 ΕΥΡΩ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ 2310-428088
www.myspace.com/principalclub

2 scary σχόλια:

Δεν είμαι καν άξιος να αναφερθώ σε αυτόν τον τεράστιο,των τελευταίων μουσικών(με την έννοια όμως του μουσικού) που όπως ξεκίνησε,συνεχίζει...Σε αυτόν που δεν πουλήθηκε και πορεύεται!!!
Κρίμα όμως βαθύτατα που χάνουμε και τέτοιες ζωντανές εμφανίσεις "Ιερών Τεράτων" της υπόγειας μουσικής σκηνής ΑΛΛΑ και για τις προσωπικές μας στιγμές και αναζητήσεις που δεν μπορούμε να μοιραστούμε με πραγματικούς φίλους σε αυτό το "ΤΑΞΙΔΙ"...

Δεν μπορω να σκεφτω καποιο λογο ωστε να χασουμε την παρασταση του Ινδιανου ;)

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More