English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Mind Radio - Don't you forget about me [safe sex = hot sex @ Σύνταγμα, 27-29 Νοε.]

 


'Don't you forget about me'
The Simple Minds / 1984

Για 3 μέρες το Mind Radio δεν πρόκειται να σας αφήσει να το ξεχάσετε. Ποιο; Μα φυσικά την σημασία του safe sex.

27 με 29 Νοεμβρίου από την πλατεία του Συντάγματος το Mind Radio εκπέμπει για την ζωή στα πλαίσια του φεστιβάλ «3 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ» του Κέντρου Ζωής με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του Αids την 1 Δεκεμβρίου. Συνεντεύξεις, δρώμενα, ζωντανές εκπομπές και πολλά μα πολλά προφυλακτικά σας περιμένουν στην πλατεία του Συντάγματος.
Και μην ξεχνάτε ότι Safe Sex is Hot Sex.
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του φεστιβάλ. Ζωντανές συναυλίες, dj set και Bazaar ρούχων από επώνυμους οίκους μόδας σε τιμές κόστους είναι λίγα από τα πράγματα που σας περιμένουν στο Σύνταγμα το τριήμερο 27-29 Νοεμβρίου.
Το τριήμερο αυτό θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε:
*Το μεγάλο BAZAAR του Kέντρου Ζωής στο οποίο θα διατίθενται ρούχα εξαιρετικής ποιότητας, αξεσουάρ και καλλυντικά σε τιμές κόστους. Όλα τα προϊόντα είναι προσφορά από επώνυμους Ελληνικούς και ξένους οίκους, όπως Lakis Gavalas .LAK ,D&G, Moschino, Burberry, Bluemarine) και πολλοί άλλοι.
* Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών & Νέων Μέσων της Ελλάδας, το Athens Video Art Festival που θα δώσει δυναμικά τα παρόν με εντυπωσιακές προβολές και installations
* Unplugged συναυλίες.(19.30-21.30) Παρασκευή 27/11 Transistor & Monitor, Σάββατο 28/11 Stavros Dadoush and Los Tigainos & Rous, Κυριακή 29/11 The Callas & Ska Bangies
* DJ set από τους παραγωγούς του Best Radio & En Lefko


0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More