English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Αλκίνοος Ιωαννίδης @ Μύλος, Αποθήκη & Γυάλινο Μουσικό Θέατρο [Δεκ. 2009 & Απρ. 2010]


Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης είναι σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς για τα εγχώρια μουσικά πράγματα. Στο ξεκίνημα του 2009 επανήλθε με νέο υλικό μετά από 6 ολόκληρα χρόνια, μέσα από τον δίσκο "Νεροποντή", που δεν είναι απλά ένας από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς, αλλά μία από τις καλύτερες δουλιές των τελευταίων (αρκετών) χρόνων. Ταυτόχρονα επανήλθε σε σειρά προσωπικών εμφανίσεων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη μετά από 2 χρόνια και απ' ό,τι φαίνεται η φετινή σεζόν θα συνεχίσει να είναι δραστήρια για τον ίδιο.
Το ξεκίνημα για τις εντός Ελλάδας εμφανίσεις του θα γίνει από τη Θεσσαλονίκη και την Αποθήκη του Μύλου όπου θα εμφανιστεί στις 4, 5, 6 και 11, 12 , 13 Δεκεμβρίου. Με την γνωστή λιτή, αλλά εξαιρετική μπάντα μουσικών στο πλάι του (Λάντσιας - Καλούδης - Καπηλίδης) και ένα πρόγραμμα με πυρήνα τα τραγούδια της "Νεροποντής" και επιλογές από το σύνολο της δισκογραφίας του παιγμένες με έναν τρόπο διαφορετικό, έρχεται και πάλι κοντά μας για να γεμίσει τις βραδιές μας με μουσική και τραγούδι.

Οι Αθηναίοι θα πρέπει να περιμένουμε κάπως περισσότερο, καθώς όπως αναγράφεται ήδη στην ιστοσελίδα του "Γυάλινο Μουσικό Θέατρο", ο Αλκίνοος Ιωαννίδης θα ξεκινήσει εκεί εμφανίσεις στις 9 Απρίλη, για έναν περίπου μήνα.

Οι μέχρι τώρα γνωστές εμφανίσεις του Ιωαννίδη:
28/11 : St Petersburg, Russia
4-5-6/12: Μύλος (Αποθήκη), Θεσσαλονίκη
11-12-13/12: Μύλος (Αποθήκη), Θεσσαλονίκη
16/12: Ακτή Δυμαιών, Πάτρα
Από 9 Απρίλη έως 10 Μάη: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Αθήνα


Πηγή: mixgrill.gr

2 scary σχόλια:

Σπανια ενιωσα τετοια απογοητευση πηγαινωντας καπου το σαββατοβραδο!.
Αν και ειμαι σιγουρη αυτο το σχολειο θα σβηστει αμεσως.
Δεν θα σταματησω να γραφω ποτε για αυτο που επαθα εχθες σαββατο
29 μαιου.!
οταν το παθαινεις μια φορα ντροπη τους οταν το παθαινεις την δευτερη φορα
...ντροπη σου.
Ενω ηρθαμε αποκλειστικα για τον αλκινοο ιοαννιδη, ακολουθοντας την διαφημιση στο ιντερνετ και στισ αφισες, περασαμε στον χωρο χωρις καμια ειδοποιηση. Εντως ολιγων λεπτων διαπιστωσαμε οτι πεσαμε σε παγιδα απατης και ζητησαμε τα χρηματα μας πισω. Το μονο ομως που εισπραξαμε ηταν ενα κυνικο χαμογελο
και την παρατηρηση.
*ετσι ειναι εδω, προβλημα σας, αλκινοος δεν υπαρχει μας τελειωσε εδω και δυο εβδομαδες αλλα η διαφημιση συνεχιζετει γιατι συμφερει!
Λοιπον ο απολογισμος> ενα χαμενο σαββατοβραδο και πολλα εξοδα για την κερδοσκοπια σας.!
θα σας περασει ομως γιατι ουτε η αγορανομια ενδιαφερεται ουτε η δικαιοσυνη το μονο ομως που δεν θα σταματησει ποτε ειναι τα αρθρα μου στα φορουμ που θα τα βρισκεται παντου.
σας ευχαριστω για αυτην την αξεχαστη
εμπειρια
αλεξανδρα χρυσοβαλαντου

Γεια σου Αλεξανδρα.

Φυσικα και το σχολιο σου δεν προκειται να διαγραφει. Δεν βλεπω τον λογο για κατι τετοιο.

Το κειμενο σου δημιουργει καποιες αποριες και αν μου επιτρεπεις θα τις εκφρασω.

Σε ποιο χωρο αναφερεσαι? Επικοινωνησες τηλεφωνικα με τον υπευθυνο πριν κατευθυνθεις προς τα εκει για να επιβεβαιωσεις οτι ο συγκεκριμενος καλλιτεχνης εμφανιζεται?

Στην παρουσα αναρτηση η οποια αποτελει αναδημοσιευση της ειδησης / Δ.Τ. απο εταιρο site, παρατηρεις τις συγκεκριμενες ημερομηνιες που η τελευταια αφορα το "Από 9 Απρίλη έως 10 Μάη: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, Αθήνα".

Οπως και να εχει αυτο που αναφερεις "ετσι ειναι εδω, προβλημα σας, αλκινοος δεν υπαρχει μας τελειωσε εδω και δυο εβδομαδες αλλα η διαφημιση συνεχιζεται γιατι συμφερει!" προβληματιζει. Προερχεται απο τον υπευθυνο καταστηματος? Εκανες καταγγελια?

Ελπιζω να προλαβεις τον Αλκινοο σε καποια αλλη εμφανιση του αυτο το καλοκαιρι.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More