English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΖΖ Top @ Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do) [24 Οκτ]

Ο Νότος σε όλο το μεγαλείο του! Ένα από τα δημοφιλέστερα και πιο αναγνωρίσιμα rock συγκροτήματα όλων των εποχών επισκέπτεται τη χώρα μας για πρώτη φορά. Μια ζωντανή εμφάνιση που θα αφήσει εποχή. Το hard rock blues του Τέξας δείχνει τα δόντια του με τους μοναδικούς ZZ Top.
ZZ Top - Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου (Tae Kwon Do)
Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει.

Σχηματίστηκαν το 1969 στο Houston του Texas και κατέχουν ένα μοναδικό ρεκόρ αφού για 40 χρόνια δεν έχει γίνει η παραμικρή αλλαγή στη σύνθεσή τους. Oι Billy Gibbons κιθάρα, τραγούδι, Dusty Hill μπάσο τραγούδι και Frank Beard ντραμς αποτελούν το πιο καυτό τρίο του rock έχοντας στο ενεργητικό τους 15 studio άλμπουμ και περισσότερα από 20 πετυχημένα singles. Rock ύμνοι όπως "La Grange", "Tush", "Legs", "Sharp Dressed Man", "Gimme All Your Lovin", "Rough Boy", "Cheap Sunglasses", "I Thank You", "She Just Killed Me" καθώς και τα "Blue Jeans Blues" και "Jesus Just Left Chicago" που είναι δύο από τα καλύτερα texas blues που γραφτήκαν ποτέ.
Η σκηνική τους παρουσία είναι μοναδική, αφού οι Gibbons και Hill, τόσο εμφανισιακά, όσο και μουσικά, κάνουν το δικό τους show.
Το συγκρότημα των ZZ Top δεν έχει εμφανιστεί ποτέ στη χώρα μας...

Τραγούδια τους που παίζονται στα clubs και στα τηλεοπτικά μουσικά κανάλια είναι τα "Legs", "Sharp Dressed Man" και "Gimme All Your Lovin". To ντεμπούτο τους κυκλοφόρησε το 1970 και μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει 14 albums. Μόνο στην Αμερική έχουν πουλήσει περισσότερο από τριάντα εκατομμύρια αντίτυπα, με πρώτο το "Eliminator" που έχει ξεπεράσει τα έντεκα εκατομμύρια!
Φέτος η περιοδεία που πραγματοποιούν στην Αμερική μαζί με τους Aerosmith είναι ένα από τα γεγονότα της χρονιάς και η κάλυψη του έχει απασχολήσει τα sites και τα ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο και θεωρείται ένα από τα απόλυτα must see!

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 25 Σεπτεμβρίου 2009 στα καταστήματα Metropolis, στο Ticket House και από το internet μέσω του ticketservices.gr (τηλ: 210-7234567).
Τιμή εισιτηρίου: 50 Ευρώ προπώληση & 55 Ευρώ στο ταμείο.

1 scary σχόλια:

Οι Skelters είναι οι εκλεκτοί των ΖΖ Top και επιλέχθηκαν να ανοίξουν τη συναυλία τους στις 24 Οκτωβρίου στο Κλειστό του Ταε Κβον Ντο στα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Φάληρο!

Η μπάντα από τη Θεσσαλονίκη θα «ανοίξει» το μεγάλο southern rock συγκρότημα των ZZ Top, επιλέγοντας στο σετ της τραγούδια από το ντεμπούτο cd της, "Explain To Me", αλλά και μερικές διασκευές-κλειδιά της παρουσίας του γκρουπ όλα αυτά τα χρόνια!

Οι Skelters ανοίγουν για τους ZZ Top, στο Κλειστό του Ταε Κβον Ντο, στα Ολυμπιακά Ακίνητα Φαλήρου, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου. Προσέλευση ΝΩΡΙΣ!

www.skelters.gr, www.myspace.com/skelters
κατεβάστε το νέο τους τραγούδι "Let's Go Party" από εδώ: http://www.moremusic.gr/pictures/Skelters-LetsGoParty.mp3

Εισιτήρια προπωλούνται:
Αθήνα: Δισκοπωλεία Metropolis, Ticket House και στο www.ticketservices.gr
Θεσσαλονίκη: Δισκοπωλεία Metropolis

Πρόσβαση στο χώρο:
Το κλειστό βρίσκεται στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα στο Δέλτα Φαλήρου, στο τέρμα της Λεωφόρου Συγγρού. Ο πιο απλός τρόπος για να φτάσετε μέχρι εκεί, αν δεν χρησιμοποιήσετε αυτοκίνητο, είναι το τραμ (στάση "Δέλτα Φαλήρου"). Ακόμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ΗΣΑΠ-στάση Φάληρο στη συνέχεια επιβίβαση στο τραμ, γραμμή Τ2 με κατεύθυνση την παραλία Γλυφάδας ή στα λεωφορεία Β1, 217, 130, 101.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More