English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Sting - If On A Winter's Night... (new album @ 26 Οκτ.)


Ο Sting επιστρέφει με το νέο του album αφιερωμένο στην αγαπημένη εποχή του, το χειμώνα. Το "If On A Winter's Night..." περιέχει μια πληθώρα τραγουδιών που κρύβουν μέσα τους όλες τις πτυχές του χειμώνα, με το αποτέλεσμα να είναι ένα ''πνευματικό'' μουσικό ταξίδι, γεμάτο αναμνήσεις... Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου.

O Sting εξαντλεί την δημιουργικότητα του μέσα από την εποχή του χειμώνα και φιλτράρει διαφορετικά είδη μουσικής. Το αποτέλεσμα τον δικαιώνει, αφού το νέο του album είναι κάτι τελείως ποιοτικό και διαφορετικό από όλες τις προηγούμενες δουλειές του.
Ο χειμώνας, τα φαντάσματα, υπάρχοντα και μη, η θρησκεία, ακόμα και η νοσταλγία για το σπίτι και τους αγαπημένους μας, είναι θέματα που συναντάει κανείς σε όλα τα τραγούδια του "If On A Winter's Night..."
Από το νέο album ο ίδιος έχει γράψει 2 τραγούδια, το “Lullaby for an Anxious Child” και το “The Hounds of Winter,”ενώ τα υπόλοιπα είναι παραδοσιακά τραγούδια της Μεγάλης Βρετανίας όπως το “Gabriel’s Message,” που έρχεται από τον 14ο αιώνα, η παραδοσιακή μπαλάντα “The Snow it Melts the Soonest,” το “Now Winter Comes Slowly” του Henry Purcell, καθώς και μία διασκευή από το τραγούδι του Schubert “Der Leiermann”. (“Hurdy Gurdy Man”)
Μία από τις πιο συγκλονιστικές ηχογραφήσεις που έχει κάνει ποτέ ο Sting είναι στο τραγούδι "Christmas At Sea", στο οποίο μελοποίησε ένα ποίημα του Robert Louis Stevenson και το δούλεψε πάνω στο παραδοσιακό τραγούδι "Thograinn Thograinn".
Τέλος ο ίδιος έχει γράψει στίχους για το μελαγχολικό αριστούργημα του Bach "You Only Cross My Mind In Winter".

Οι μουσικοί και οι τραγουδιστές που συμμετέχουν στα μουσικά θέματα του "If On A Winter's Night..." είναι παλιοί συνοδοιπόροι του Sting στη μουσική του πορεία, όπως η Kathryn Tickell στα πνευστά ,ο κιθαρίστας Dominic Miller κ.α.

Πιο αναλυτικά το track-list του album είναι το εξής:
1. Gabriel's Message
2. Soul Cake
3. There Is No Rose of Such Virtue
4. The Snow it Melts the Soonest
5. Christmas at Sea
6. Lo How a Rose E'er Blooming
7. Cold Song
8. The Burning Babe
9. Now Winter Comes Slowly
10. The Hounds of Winter
11. Balulalow
12. Cherry Tree Carol
13. Lullaby for an Anxious Child
14. Hurdy Gurdy Man
15. You Only Cross My Mind in Winter

Κυκλοφορεί στις 26 Οκτωβρίου από την Universal Music


πηγή: Nooz.gr

1 scary σχόλια:

Εχουμε ηδη στα χερια μας καποια δειγματα της νεας δουλειας του tantra Sting..
Συντομα στο The Scary Nights Show.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More