English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Pet Shop Boys @ Metropolitan Expo (20 Νοε.)

Οι πρίγκιπες της dance-pop περιοδεύουν σε όλο τον κόσμο με ένα multimedia show-υπερπαραγωγή που καθηλώνει και στις 20 Νοεμβρίου επισκέπτονται και την Αθήνα.

Το συγκρότημα των 50.000.000 (και άνω) πωλήσεων, που επαναπροσδιόρισε την pop, προανήγγειλε την dance, απενεχοποίησε τα 80’s, έκανε 4 Νο1 singles (West End Girls, Always On My Mind, It’s A Sin, Heart), 42 Top 30 και 22 Top10 hits, που το Μάρτιο του 2009 κυκλοφόρησε το 10ο άλμπουμ, Yes, που τιμήθηκε με το βραβείο Outstanding Achievement στα 2009 Brit Awards, που έχει προταθεί 4 φορές για Grammy, που βρίσκεται στο προσκήνιο τα τελευταία 30 (σχεδόν) χρόνια, που η παγκόσμια περιοδεία Pandemonium Tour 2009 ξεκίνησε στις 10 Ιουνίου από τη Ρωσία και θα τελειώσει στις 21 Δεκεμβρίου στο Λονδίνο, αφού επισκεφθούν 76 πόλεις και σταματήσουν -μετά από 7 χρόνια- στην Αθήνα και για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη, μεταφέροντας, εκτός από το νέο τους δίσκο και τα πολυαγαπημένα μας best of hits, το μεγαλύτερο οπτικοακουστικό show που έκαναν ποτέ!
Οι δύο βρετανοί ποπ τραγουδιστές θα εμφανιστούν στην Αθήνα στις 20 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo που βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν μία μέρα μετά στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.
O διεθνών προδιαγραφών εκθεσιακός χώρος της Αθήνας Metropolitan Expo, ανοίγει για πρώτη φορά, τις πόρτες του στο συναυλιακό κοινό για να φιλοξενήσει το οπτικοακουστικό υπερθέαμα της Pandemonium Tour 2009.
Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινά στις 14 Οκτωβρίου, μέσω της ιστοσελίδας www.ticketservices.gr.

4 scary σχόλια:

Θα εμφανιστούν στην Αθήνα στις 20 Νοεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο Metropolitan Expo και στη Θεσσαλονίκη θα εμφανιστούν στις 21 Νοεμβρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

PET SHOP BOYS @ ΠΑΟΚ Sports Arena, Θεσσαλονίκη
21/11/2009

Οι Pet Shop Boys θα εμφανιστούν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο ΠΑΟΚ Sports Arena (κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ).

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη προπωληθεί για το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο ισχύουν κανονικά για την είσοδο του κοινού στο ΠΑΟΚ Sports Arena.

PET SHOP BOYS
PANDEMONIUM TOUR 2009
Σάββατο 21 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ Sports Arena (Πυλαία, Θεσσαλονίκη)


Εισιτήρια:
Τα πρώτα 1.500 εισιτήρια: 35e
Όλα τα υπόλοιπα εισιτήρια: 40e
Στο ταμείο: 40e

Σημεία προπώλησης:
Metropolis: Τσιμισκή 33, τηλ.: 2310250.072, 250.074
Musicland: Μητροπόλεως 102, τηλ: 2310264880
Με πιστωτική: 2107234567
Online sales: www.ticketservices.gr

Doors open: 19.00

edit: νέο δελτίο τύπου (ό,τι καταλάβατε, καταλάβαμε κι εμείς)

Εξηγηση για την αλλαγη venue:

"Λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι η ζήτηση των εισιτηρίων για τις πολυαναμενόμενες συναυλίες των Pet Shop Boys είναι πολύ μεγάλη. Τα μαγικά χαρτάκια για το live της Θεσσαλονίκης άρχισαν να φεύγουν πολύ γρήγορα κι έτσι η διοργανώτρια εταιρεία (η Show What) αποφάσισε να αλλάξει το χώρο διεξαγωγής προκειμένου να υπάρξει καλύτερη εξυπηρέτηση για το κοινό.

Οι Pet Shop Boys θα εμφανιστούν το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στο ΠΑΟΚ Sports Arena (κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ) και την προηγούμενη ημέρα θα εμφανιστούν στο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", ΑΘήνα)."

πηγη: www.avopolis.gr

Γνωστός στο indie rock κοινό ως "το βιολί" των Closer και στους πιο ηλεκτρονικούς από την εμφάνισή του στο Synch Festival 2009, ο Tasman επιλέχθηκε, από τους Pet Shop Boys, μεταξύ πολλών άλλων καλλιτεχνών, ως το support group που θα τους συνοδέψει στις συναυλίες τους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!



Ο Tasman (Τάσος Παπαστάμου) γεννήθηκε το 1974 από μουσική οικογένεια, σπούδασε βιολί και σε ηλικία 19 ετών έγινε μέλος της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, όπου και συμμετείχε μέχρι το 2003.

Οι μουσικές επιρροές του, όμως, δεν ήταν μόνο κλασικές, και ο ήχος του ηλεκτρικού βιολιού ήταν κάτι που άρχισε να εξερευνεί από το 1994, όταν και έγινε μέλος των Closer. Μαζί τους ξεκίνησε μια πολύχρονη συνεργασία, η οποία οδήγησε στην κυκλοφορία αρκετών άλμπουμ. Περιόδευσαν στην Αγγλία, εμφανίστηκαν στο Synch και στο Rocwave Festival, δίπλα σε σημαντικά ονόματα της ελληνικής και παγκόσμιας εναλλακτικής σκηνής. Η συνεργασία τους διήρκησε μέχρι το 2007.
Ταυτόχρονα, συνεργάστηκε με πολλούς έλληνες καλλιτέχνες και περιόδευσε σε πολλές χώρες του κόσμου, συμμετέχοντας σε μεγάλα φεστιβάλ, όπως το Διεθνές Φεστιβάλ Τζαζ του Μόντρεαλ με την Κρίστη Στασινοπούλου.
Το 2007 αποφάσισε να ξεκινήσει μια πιο προσωπική, αλλά διόλου μοναχική πορεία. Έγραψε τη μουσική για τη μικρού μήκους ταινία της Χλόης Μάντζαρη “Ο Τοίχος” και λίγο αργότερα συνεργάστηκε με τη χοροθεατρική ομάδα “Χοροροές” της Σοφίας Σπυράτου, αναλαμβάνοντας τη μουσική παραγωγή σε παραστάσεις της.
Παράλληλα, ηχογραφεί το πρώτο προσωπικό του άλμπουμ “Solace”, το οποίο κυκλοφορεί τον Ιούνιο του 2009 από την Undo Records. Στο “Solace”, τα βιολιά και τα μαντολίνα του Tasman συνοδεύονται από break beat και παραμορφωμένες λούπες, η Σοφία Παπάζογλου τραγουδάει σε dub ηχοχρώματα και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ντύνει με τη φωνή του το πιο “σληροπυρηνικό” κομμάτι του άλμπουμ.
Η συνθετική ικανότητα του Tasman είναι ένα εγγενές κράμα συναισθηματικής ευαισθησίας και εκπαιδευμένης τεχνικής γνώσης. Στο album του έχει γερά τραγούδια που μπορούν να γίνουν αγαπημένα, αντίθετα με ό,τι συμβαίνει στον ευρύτερο ‘συνοδευτικό’ μουσικό χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

More info:
www.myspace.com/tasospapastamou
www.undorecords.com
www.myspace.com/undorecords

PET SHOP BOYS
PANDEMONIUM TOUR 2009
Παρασκευή 20 Νοεμβρίου
Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος", ΑΘήνα)
Σάββατο 21 Νοεμβρίου
ΠΑΟΚ Sports Arena (Πυλαία, Θεσσαλονίκη)

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More