English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Παύλος Παυλίδης & Β-Movies @ Μύλος Stage [28 & 29 Νοε.]

Από τα “Μωρά Στη Φωτιά” στα “ Ξύλινα Σπαθιά” και τώρα στην solo καριέρα
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΜΥΛΟΣ STAGE
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28 & ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ο “ηγέτης” του συγκροτήματος των «Ξύλινων Σπαθιών» έπειτα από 15 χρόνια δημιουργίας κι επιτυχιών με τα « Ξύλινα Σπαθιά» και την προσωπική του μπάντα, ξεκινά μια νέα περίοδο στην καλλιτεχνική του πορεία. Το τελευταίο ζωντανά ηχογραφημένο διπλό c.d του στο Θέατρο Απόλλων της Σύρου ολοκληρώνει έναν κύκλο δουλειάς και ταυτόχρονα ανοίγει μια καινούρια σελίδα στις μουσικές αναζητήσεις του Παύλου Παυλίδη.
Με αυτό το νέο c.d στις αποσκευές του, με όλα τα γνωστά και αγαπημένα του τραγούδια αλλά και εντελώς νέο ακυοφόρητο υλικό θα βρεθεί για δύο βραδιές στο ατμοσφαιρικό και ανανεωμένο club του Μύλου, στο Stage την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Νοεμβρίου.
Το 2004 ο Παύλος Παυλίδης κάνει την έκπληξη και κυκλοφορεί την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά του, «Αφού λοιπόν ξεχάστηκα». Μετά από δύο χρόνια, κι ενώ ενώνεται με την ομάδα της Archangel Music, επιστρέφει με ολοκαίνουργιο δίσκο με τίτλο «Άλλη μια μέρα» το 2006.
Επί σκηνής, εμφανίζεται με την πενταμελή μπάντα του “b-movies” (πρόκειται για εξαιρετικούς μουσικούς της ελληνικής ροκ σκηνής) σ’ ένα πρόγραμμα διάρκειας δύο και παραπάνω ωρών. Πέρα από τις μελωδικές μπαλάντες του «Αφού λοιπόν Ξεχάστηκα» και τα νέα τραγούδια του «Άλλη μια μέρα», παρουσιάζει και πολλά αγαπημένα τραγούδια από τα « Ξύλινα Σπαθιά» με τρόπο εντελώς ξεχωριστό.
Τον Μάρτιο του 2008 ο Παυλίδης βρέθηκε στο Θέατρο «Απόλλων» της Σύρου όπου ηχογραφήθηκαν και κινηματογραφήθηκαν οι δύο συναυλίες του απ’ όπου προέκυψε η τελευταία live δουλειά του η οποία κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2008.

Προπωληση εισιτηριων: Stereodisc, Metropolis, Καπνοπωλειο Μυλου
Τιμη προπωλησης: 15 ευρω

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More