English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2009

Until Rain

Η σχεση με τα νεα συγκροτηματα στον ταλαιπωρημενο ελληνικο χωρο ηταν ανεκαθεν στενη και φιλικη ειτε ως YpNoS με νεους μουσικους που αναζητουσαν εμπνευση στα συγκροτηματα με τα οποια συνεργαζομουν, ειτε ως Scary Greeks με νεα συγκροτηματα και φοβερες στιγμες προς τιμη των φιλτατων Metallica.
Ηρθε ο καιρος οι Scary Greeks να αναζητησουμε τις ριζες μας και να βοηθησουμε, οσο αυτο ειναι δυνατον με τις παρουσες συνθηκες, νεα συγκροτηματα που δοκιμαζονται σκληρα και ξεκινουν την δικη τους πορεια στον χωρο.

Ξεκινουμε με τους Until Rain, ενα φρεσκο συγκροτημα με νεα παιδια που εχουν μεγαλες ποσοτητες εμπνευσης, απαιτουμενου ταλεντου και νεανικης ορεξης οι οποιες τους οδηγησαν σε μια αξιεπαινη πορεια με αποκορυφωμα την κυκλοφορια του δισκου “The Reign of Dreams’’ ο οποιος κυκλοφορει εδω και μια βδομαδα.

Με χαρα, το βιογραφικο και τα στοιχεια του συγκροτηματος φιλοξενουνται στους Scary Greeks. Αξιζουν την προσοχη σας!
Οι Until Rain είναι μια progressive metal μπάντα με έδρα την Θεσσαλονίκη. Η ιδέα της μπάντας γεννήθηκε το 2004. Δημιουργήθηκε από τους 14χρονους Ορέστη Φίκο (Μπάσο), Λευτέρη Γερμενλή (Πλήκτρα) και Alex Hughes (Ντραμς). Σύντομα μπήκε και στην μπάντα ο Σταύρος Βουτσάς (Φωνητικά). Η μπάντα ξεκίνησε με το όνομα Delirium. Συνέχισε να τζαμάρει μέχρι το 2006 που έγινε full line – up αφού μπήκε στην μπάντα ο Θοδωρής Αμαξόπουλος (Κιθάρες). Το Σεπτέμβριο του 2006 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo με τίτλο ‘Season IX’. Λίγους μήνες αργότερα ένα ακόμα promo demo ηχογραφήθηκε με το όνομα ‘Hopes Forever’.

Παράλληλα η μπάντα έκανε εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Στο τέλος του 2008 άρχισαν τις ηχογραφήσεις της πρώτης τους δισκογραφικής δουλειάς, έναν concept δίσκο ονομαζόμενο “The Reign of Dreams”. Το concept του δίσκου αφορά τα όνειρα ενώ το σενάριο θα μπορούσε να ήταν μια αληθινή και περιπετειώδης ιστορία ζωής. Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στα Fragile Studios στην Αθήνα με παραγωγό τον Βαγγέλη Γιαλαμά. Αυτήν την περίοδο ο Σταύρος Βουτσάς έφυγε από το συγκρότημα και αντικαταστάθηκε από τον Δαμιανό-Κοσμά Ρούσσο στα φωνητικά. Κάπου εδώ και η μπάντα άλλαξε το όνομα της και έγινε UNTIL RAIN.

Τον Ιούλιο του 2009 η μπάντα υπέγραψε με την Steel Gallery Records για το άλμπουμ “The Reign of Dreams’’ το οποίο ήδη κυκλοφορεί από τις 14 Σεπτέμβρη 2009.

Για πληροφορίες για το συγκρότημα επισκεφθείτε το www.myspace.com/untilrain ενώ για άμεση επικοινωνία με το συγκρότημα και για να παραγγείλετε το cd επικοινωνήστε στο until.rain@gmail.com.

THE REIGN OF DREAMS PRESS KIT


edit: Εαν ειστε νεοι μουσικοι μην διστασετε να επικοινωνησετε με τους Scary Greeks. Θα ειναι τιμη μας να δημιουργησουμε ενα tribute για το συγκροτημα σας.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More