English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο πολυτηλεχειριστήριο Harmony 700 από την Logitech

Κάθε οικογένεια θα περάσει αρκετή ώρα κάθε μέρα στην άνεση του σαλονιού της, απολαμβάνοντας το δικό της σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας, με τηλεόραση, DVD, ίσως μια παιχνιδοκονσόλα, ή και συσκευές μουσικής αναπαραγωγής.
Πολλές φορές όμως, η όλη διαδικασία γίνεται σύνθετη και κουραστική καθώς απαιτεί να χειριστούμε μια σειρά από διαφορετικά τηλεχειριστήρια, μόνο και μόνο για να δούμε π.χ. τη αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά.
Όλη αυτή την κατάσταση απλοποιεί το νέο πολυτηλεχειριστήριο της Logitech, το Harmony® 700. Με έγχρωμη οθόνη, επαναφορτιζόμενες μπαταρίες και δυνατότητα ενεργοποίησης μιας διαδικασίας μόνο με το πάτημα ενός πλήκτρου, μπορεί να γίνει το μοναδικό μας τηλεχειριστήριο, αντικαθιστώντας μια για πάντα έως και 6 ξεχωριστές συσκευές!
«Εκατομμύρια οικογένειες σε όλο τον κόσμο επενδύουν σε συσκευές οικιακής ψυχαγωγίας, όπως π.χ. μεγάλες επίπεδες τηλεοράσεις, κάθε όμως νέα συσκευή προσθέτει στο χώρο μας ακόμη ένα τηλεχειριστήριο και τελικά κάνει ακόμη πιο πολύπλοκη την ψυχαγωγία μας, κάτι τελείως αντιφατικό» σχολίασε ο Ashish Arora, αντιπρόεδρος της Logitech και γενικός διευθυντής του τομέα συσκευών Harmony. «Αν όμως διαθέτουμε μια σειρά συσκευών μαζί με ένα πολύπλοκο ενισχυτή AV, το νέο Logitech Harmony 700 και θα αντικαταστήσει όλα τα τηλεχειριστήρια, αλλά και θα μας επιτρέψει να ρυθμίσουμε με τον καλύτερο τρόπο το σύστημα μας».
Χειρισμός με ένα πλήκτρο
Με το Logitech Harmony 700 δεν χρειάζεται κανείς να περιμένει για να απολαύσει το σύστημα οικιακής ψυχαγωγίας του. Αντί για μακριές λίστες από διάφορα πλήκτρα που πρέπει να πατηθούν σε μια σειρά συσκευών και με συγκεκριμένη σειρά, με το 700, το μόνο που χρειάζεται είναι το πάτημα ενός πλήκτρου το οποίο ενεργοποιεί μια ολόκληρη διαδικασία. Μόλις ολοκληρωθεί το αρχικό σετάρισμα της συσκευής, ο χρήστης απλά διαλέγει ένα πλήκτρο, π.χ. το «Βλέπω DVD» και το Harmony 700 αναλαμβάνει τα υπόλοιπα.
Έγχρωμη οθόνη LCD
Η εντυπωσιακή έγχρωμη οθόνη LCD του 700 μας προσφέρει πρόσβαση σε κάθε επιλογή μας με μια ματιά. Για παράδειγμα αν βλέπουμε τηλεόραση, στην οθόνη προβάλλονται εικονίδια με τα αγαπημένα μας κανάλια, οπότε με ένα πάτημα αλλάζουμε εικόνα χωρίς να χρειάζεται να θυμόμαστε σε ποιο αριθμό του πληκτρολογίου έχουμε αντιστοιχήσει το συγκεκριμένο κανάλι.
Πάντα έτοιμο για χρήση
Το Harmony 700 περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενες μπαταρίες AA στη συσκευασία του, οι οποίες αντέχουν για αρκετές εβδομάδες λειτουργίας. Οποιαδήποτε στιγμή μπορούμε να συνδέσουμε το χειριστήριο στο μετασχηματιστή και να φορτίσουμε τις μπαταρίες, ώστε να είναι πάντα έτοιμο για χρήση.
Εύκολο σετάρισμα
Η αρχική ρύθμιση του Logitech Harmony 700 είναι πανεύκολη χωρίς να χρειαστεί να καταχωρήσουμε στη συσκευή ούτε ένα κωδικό. Αντίθετα, συνδέουμε το 700 στον υπολογιστή μας (είτε PC, είτε Mac®) και επισκεπτόμαστε την ιστοσελίδα www.logitech.com/MyHarmony. Εκεί κατεβάζουμε το αντίστοιχο λογισμικό, το οποίο με έναν οδηγό ρύθμισης μας ρωτά τι συσκευές θέλουμε να ελέγχουμε με το τηλεχειριστήριο μας. Εμείς δηλώνουμε κατασκευαστή και μοντέλα και το λογισμικό αυτόματα ενημερώνει το Harmony με όλες τις εντολές ελέγχου. Η online βιβλιοθήκη της Logitech περιλαμβάνει πάνω από 250.000 συσκευές και εμπλουτίζεται καθημερινά. Έτσι, όσο παλιά ή καινούργια είναι η συσκευή μας (από βίντεο εποχής Betamax μέχρι το πιο καινούργιο Blu-Ray player), μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι το Harmony θα την χειριστεί. Στη πράξη κάθε ηλεκτρονική συσκευή με τηλεχειρισμό υπερύθρων που κυκλοφορεί ή πρόκειται να κυκλοφορήσει, με το Logitech Harmony 700 είμαστε εξασφαλισμένοι ότι θα χρειαζόμαστε ένα και μόνο ένα τηλεχειριστήριο.
Τιμή και διαθεσιμότητα
To πολυτηλεχειριστήριο Logitech Harmony 700 αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε ΗΠΑ και Ευρώπη από τον Σεπτέμβριο με προτεινόμενη λιανική τιμή τα €129.

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More