English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2009

Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός & Μπάμπης Στόκας @ Θέατρο Γης (13 Σεπ)

Μια υπέροχη συνεργασία θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε στα μέσα του Σεπτέμβρη , στην Θεσσαλονίκη. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας θα συναντηθούν και θα μας συναντήσουν στο Θέατρο Γης στις 13 Σεπτεμβρίου.
Συναντήθηκαν στην αρχή του καλοκαιριού σε μια πολύ μεγάλη συναυλία στην Κύπρο. Μια συναυλία με μεγάλη μαζικότητα, παλμό και ανταπόκριση. Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Παντελής Θαλασσινός και ο Μπάμπης Στόκας επαναλαμβάνουν αυτή τη συνεργασία με δύο μοναδικές συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο Γιώργος Νταλάρας έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Μπάμπη Στόκα, από την εποχή των Πυξ Λαξ ακόμα, έχουν ηχογραφήσει μαζί τραγούδια που έχουν αγαπηθεί και έχουν τραγουδηθεί απ’ όλους μας.
Με τον Παντελή Θαλασσινό έχουν συνεργαστεί μόνο δισκογραφικά για τον «Άξιο Λόγο» και την Εστουδιαντίνα, και αυτές οι συναυλίες τους έδωσαν την ευκαιρία να παίξουν για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια τους.
Ο Γιώργος Νταλάρας μουσικός που αναζητεί πάντα καινούργιο ήχο, καινούργιες συνεργασίες, έχει επιμεληθεί το πρόγραμμα με τη βοήθεια 12 μουσικών, μοναδικών στο είδος τους. Ένα πρόγραμμα με ροκ μπαλάντες, αλλά και «χρωματιστά» λαϊκά τραγούδια. Ένα μέρος του προγράμματος του είναι καινούργιο υλικό. Δυναμικά τραγούδια όπως το «Άγρια ζωή», τα «Έρημα χωριά», «Το φίλτρο», τραγούδια από τον «Άξιο Λόγο» που παρουσιάστηκαν μόνο στο Παλλάς. Μοιραία βέβαια από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν τραγούδια σταθμοί στην πολύχρονη καριέρα του, από τη συνεργασία του με τους σπουδαιότερους έλληνες δημιουργούς. Τραγούδια που αντέχουν στο χρόνο, τραγούδια σταθμοί, τραγούδια που μας συντροφεύουν μια ζωή.
Τέλος η ξεχωριστή πρόταση του προγράμματος είναι η ίδια η μουσική συνάντηση που φέρνει στη σκηνή έναν μεγάλο ερμηνευτή και μουσικό με δύο πολύ σημαντικούς τραγουδοποιούς, που ο καθένας χωριστά έχει αφήσει το δικό στίγμα στο τραγούδι. Η συνύπαρξη τους, οι διασκευές τους και οι κοινές ερμηνείες τους σε δικά τους τραγούδια αλλά και άλλων είναι ίσως και το πιο εκρηκτικό σημείο του προγράμματος.

Γιώργος Νταλάρας, Παντελής Θαλασσινός και Μπάμπης Στόκας με αποσκευές τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει, πάντα με δυναμικό μουσικό παρόν με μια εξαιρετική ορχήστρα από σολίστες μουσικούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!
Συμμετέχει η Ασπασία Στρατηγού η νέα πολύ καλή λαϊκή φωνή

Προπώληση εισιτηρίων : MEΤROPOLIS & ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ


edit: Χρόνια πολλά Μελίνα!

4 scary σχόλια:

Αρχικά ευχαριστώ για τα χρόνια πολλά!
Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι η συναυλία στην Αθήνα είναι προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτέμβρη στο θέατρο Πέτρας και επίσης πως ο Μπάμπης Στόκας θα τραγουδήσει για όλους τους φίλους του στις 11 Σεπτεμβρίου στο θέατρο Βράχων.

Ναιιιιιιιιιιιι! Χθες Παπακωνσταντίνου-Στόκας, τέεεεεελεια :) Δώστε κι άλλο Στόκα στο λαόοο!

Φιλικά,

Κωστής :)

Ο Σεπτεμβριος εχει φωνη Στοκα :p Ωραιες βραδιες προβλεπονται!

Κωστη, εχε το νου σου καθως αυριο το απογευμα ανεβαινει παρουσιαση της συναυλιας με Παπακωνσταντινου με μοναδικες φωτογραφιες και απολαυστικα βιντεο ;)

Οντως ο Σεπτεμβρης εχει φωνη Στοκα... Τι ωραιος μηνας!!!

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More