English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

Metallica - The Presidio recordings?! [HQ audio]

Ξεκινώντας τις ηχογραφησεις για το τοτε επερχομενο νεο αλμπουμ St. Anger, οι Metallica ειχαν νοικιασει ενα μερος ενος στρατοπεδου και εγκατεστησαν εκει το στουντιο τους. Το περιφημο "Presidio" στο San Fransisco και οσες ηχογραφησεις ελαβαν μερος εκει, αποτελουν οχι μονο παρελθον αλλα με εξαιρεση 2-3 αποσπασματα απο τραγουδια (οπως το Temptation που ακουμε στο ντοκιμαντερ Some Kind Of Monster ή το Dead Kennedy Rolls που κυκλοφορησε σε μια μικρη "ελιτ" χρηστων ή το Boogeyman με το περιφημο "Fuuuuuck" του James), ποτε δεν ειδαν το φως της δημοσιοτητας.
Ο στρατιωτικος κοιτωνας δεν εκανε για το συγκροτημα με αποτελεσμα τα παλικαρια να αποφασισουν να χτισουν το δικο τους στουντιο, την βαση. Τα HeadQuarters στο San Franscisco αποτελουν μεχρι σημερα το "σπιτι" των Metallica.

Η σημασια ομως του Presidio ειναι εξαιρετικη καθως οι ηχογραφησεις ποτε δεν ολοκληρωθηκαν αφου ο James Hetfield επελεξε να μπει στην κλινικη αποτοξινωσης, σε μια αποφαση ζωης και θανατου..

Ο James Hetfield, μετα την κυκλοφορια του St. Anger, ειχε δηλωσει πως: "Σκεφτομασταν να βαλουμε μερος απο το υλικο αυτο σε ενα soundtrack - δεν νομιζω ομως οτι θα συμβει. Υπαρχει πολυ μουσικη στο Some Kind Of Monster απο τις κασετες του Presidio. Υπαρχουν μερικα πολυ καλα τραγουδια. Δεν ειμαστε σιγουροι για το τι θα κανουμε με αυτα αλλα τα εχουμε και θα θελαμε ο υπολοιπος κοσμος να τα ακουσει καποια στιγμη".


Κι ερχομαστε στο σημερα...

Στο Youtube ιδρυθηκε ενα καναλι ονοματι Metallica Unreleased. Εκει περιεχονται καποια αποσπασματα απο τις κασετες του Presidio τα οποια ποτε ξανα δεν ακουστηκαν στο παρελθον!
Δεν γνωριζουμε εαν προκειται για ενα δολωμα προς τους φιλους τους ωστε να δουν αν θα υπαρξει ανταποκριση με σκοπο να ακολουθησει ενας δισκος με τα περιφημα τραγουδια του Presidio, ομως αξιζει τον χρονο σας.

Οι Scary Greeks επελεξαν καποια απο αυτα για εσας:

1) Dead Kennedy Rolls
2) The Boogeyman
3) Temptation
4) Shadow of the Cross
5) Surfing the Zeitgeist

Αναλυτικα η λιστα τραγουδιων με τις διευθυνσεις τους:
1.Intro
2.Shadow Of The Cross
3.More Than This
4.Surfing The Zeitgeist
5.Temptation
6.Ain't Scared No More
7.The Boogeyman
8.Unbridled
9.Dead Kennedy Rolls
10.St. Anger Demo [Bonus Song]

1 scary σχόλια:

Για να τα κατεβασετε (download) στον υπολογιστη, για την συλλογη σας, προτεινουμε ειτε το DownloadHelper add-on του Firefox ειτε το keepvid.com

Μεταξυ μας ;)

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More