English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Metallica - Dyer's Eve [faster than ever @ Hamburg 05/2009, HD video]

Οι Metallica πριν λιγες εβδομαδες, στα πλαισια της Ευρωπαϊκης τους περιοδειας της οποιας μερος η χωρα μας ΔΕΝ ειναι, και συγκεκριμενα στις 12 Μαϊου στο Αμβουργο επεφυλαξαν μια εκπληξη για τους φιλους τους.
Σε HD, απολαυστε τα παλικαρια να αποδεικνυουν το μεγαλειο τους παιζοντας ακομα πιο γρηγορα στα 40+ τους χρονια το.. Dyer's Eve


Μην ξεχασετε να πατησετε πανω στο κουμπι "HD" και να δυναμωσετε τα ηχεια, βριζοντας παραλληλα τις αχρηστες ελληνικες διοργανωτριες εταιρειες συναυλιων που για ακομα μια φορα προτιμουν να μας σερβιρουν παπουδες και ξεπεσμενα φτηνα συγκροτηματα.

Να τους χαιρομαστε λοιπον!

edit: Αν το παρον video δεν λειτουργει σωστα (συγκεκριμενα εαν το youtube το εχει κατεβασει), ενημερωστε μας μεσω email ή μηνυματος ωστε να το διορθωσουμε αμεσα.

2 scary σχόλια:

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι τόσο δύσκολο να κανονίσει κάποιος να τους φέρει εδώ.. Γιατί θα πρέπει να περιμένουμε 7-8 χρόνια κάθε φορά... Θεωρώ την συναυλία πρόπερσι μία από τις καλύτερες που έχω πάει και θα ήθελα να τους ξαναδώ.....

και οσοι ηταν στην Μαλακασα εκεινο το βραδυ θα επιθυμουν το ιδιο, ειμαι σιγουρος.

Το θετικο ειναι πως το Dyer's Eve και αλλα διαμαντια του παρελθοντος που φοβοντουσαν για ενα διαστημα να ακουμπησουν οι Metallica, βρισκεται στο playlist των 3 συναυλιων που εδωσαν στο Μεξικο. Ειναι σχεδον σιγουρο οτι θα περιεχεται στο επερχομενο live DVD τους.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More