English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

The Twilight Saga: New Moon (2009) [posters @ HQ trailer]



Πιθανή ημερομηνία προβολής: 31 Δεκεμβρίου 2009 (Ελλάδα)

14 scary σχόλια:

Ωραία... δεν μας έφτανε το ένα... :p

Ειδα τα MTV movie awards και πραγματικα σοκαριστηκα με τον τροπο που παραμεριστηκαν ολες οι αξιολογες ταινιες του 2008 ωστε το Twilight να σηκωσει ολα τα βραβεια..

Το κοβω για 6λογια κι αυτο..

Το Twilight ειναι απο τις πιο ωραιες ταινιες που εχω δει μακαρι να βγουν και αλλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Η ευχη η δικη σου αλλα και πολλων ακομα, οπως και ο αντιστοιχος φοβος αλλων τοσων, θα γινει πραγματικοτητα καθως η ταινια προοριζεται τουλαχιστον για τριλογια.
Επομενως μετα το New Moon θα βγει τουλαχιστον αλλη μια συνεχεια.

Πάει για 5 ταινίες. Οι οποίες φυσικά όλες θα θησαυρίσουν. Αξίζει εάν θέλετε να θαυμάσετε ωραία παιδιά και αν έχετε διαβάσει τα βιβλία και θέλετε να δείτε πως παρουσιάζεται το σπίτι των βρικολάκων και τι φοράνε οι πρωταγωνιστές :)

η σειρα του 'λυκοφως' αποτελειται απο 4 βιβλια τα οποια κατα 90% θα γυριστουν ολα σε ταινιες. τον σεπτεμβριο θα αρχισουν τα γυρισματα της εκλιπσης η οπια θα βγει στο cinema τον ιουλιο του 2010. η σειρα του 'λυκοφως' ειναι τελεια και ακομα πιο τελεια ειναι τα βιβλια, πρεπει να τα διαβασετε σιγουρα.

η ταινια και τα βιβλια ειναι τοσο τελεια που εχουν γινει μανια στο μισο πλανητη και ο αλλος μισος πλανητησ τα μισει γιατι ολοι μιλανε για αυτα και οχι γιατι θεωρουν οτι δεν ειναι ωραια σειρα. μαντεψτε σε ποιο μισο πλανητη ανηκω εγω....

Hint hint...? :p

Οντως, αν κατι πρεπει να παραδεχτουμε αντικειμενικα ειναι πως το Twilight εχει τα προσοντα να αναδειχθει σε νεο "Harry Potter" οσον αφορα τους θαυμαστες ανα την υφηλιο - ισης ή λιγο μεγαλυτερης ηλικιας βεβαιως βεβαιως.

το twilight ειναι απο τα πιο τελεια εργα σε ολο το κοσμο.μακαρι να συνεχιστουν οι ταινιες για πολλα χρονια.

Poies 5 tainies?afou ta vivlia einai 4?mporei omws na vgei k t "Midnight Sun" an ayto enweite p na einai to 1o alla opws t vlepei o Edward...
BTW...t Twilight einai h agaphmenh m tainia oti k na lene alloi...

Nai ontws 4 einai oi tainies.To midnight sun pisteuw ps dn 8 bgei. An bgei omws 8 exei magalh epityxia

enai teleio twilight kai pisteuw oti kai oi 3 sunexies tha einai to idio teleies

Παιδια τ Twilight καλο ειναι, αλλα το New moon θα ειναι πολυ πολυ καλυτερο.Αν και καποιοι στεναχωριουνται επειδη ο Εντουαρντ φευγει. Εγω λεω καλυτερα γιατι δν τ συμπαθω!! Τον Τζεικ συμπαθω κ θα ηθελα να εχω ενα τετοιο φιλο!!

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More