English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

Pro Evolution Soccer (PES) 2010 [official info & HQ trailer]

Η Konami Digital Entertainment GmbH ανακοινώνει ότι το επερχόμενο PES 2010 θα έχει σημαντικές βελτιώσεις ! Νέες προσθήκες στο gameplay του παιχνιδιού θα κάνουν το PES 2010 ρεαλιστικότερο όσο ποτέ άλλοτε !
Το PES 2010 θα κυκλοφορήσει στα PLAYSTATION3, Xbox 360, PC-DVD, PSP, PlayStation2 το φθινόπωρο του 2009.

Βελτιωμένος Ρεαλισμός: Το PES 2010 πλέον προσπαθεί να προσφέρει ένα ρυθμό στο παιχνίδι τηρώντας πάντα το ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Πάσες 1-2 και η χρήση της Off-the-ball κίνησης είναι πλέον το κλειδί προκειμένου να κατατροπωθεί ο αντίπαλος, αναγκάζοντας έτσι τον παίκτη να βασίζεται στην ικανότητα που μπορούν να προσφέρουν οι άλλοι συμπαίκτες του προκειμένου να δημιουργηθούν φάσεις για γκολ. Τέλος πια τα γκολ από το πουθενά, πλέον μόνο η δουλειά στις πτέρυγες και στο παιχνίδι ακριβείας από ικανούς παίκτες θα κάνουν τη διαφορά.
Χαρακτηριστικά Παικτών: Έχουν προστεθεί πολλές νέες ικανότητες στους παίκτες που δείχνουν τι "ειδική ικανότητα" έχει ο καθένας, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να τις χρησιμοποιήσει προκειμένου να καταστρώσει την στρατηγική του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι τέτοιου είδους ικανότητες του Torres: "Fox in the Box" που δείχνει την ικανότητά του να κατεβάζει τη μπάλα και να κάνει την τελική πάσα, καθώς και "Goal Poacher" που δείχνει την ικανότητά του στο σκοράρισμα αλλά και στην δημιουργία φάσεων. Αναμένετε λοιπόν πολλές τέτοιες νέες ικανότητες.
Άμεση Αλλαγή Τακτικής: Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα από την Konami, θα υπάρχει πλέον μια νέα μπάρα τακτικής που θα σχετίζεται τόσο με επιθετικά όσο και με αμυντικά στοιχεία. Καιρός λοιπόν για νέες πληροφορίες. Κάθε ομάδα θα έχει ειδικές ρυθμίσεις οι οποίες θα ταιριάζουν με το πραγματικό στυλ παιχνιδιού της ομάδας. Για παράδειγμα στην Liverpool υπάρχουν ρυθμίσεις που κάνουν το παιχνίδι της φιλοσοφημένο, κάνει πολλούς παίκτες να ανεβαίνουν σε μια επίθεση, υπάρχει μεγάλη πίεση από τους μέσους καθώς και πολύ δυνατή αμυντική γραμμή. Για την επίθεση, οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις υποστηρίζουν "ανοιχτές" επιθέσεις και αποσκοπούν στο "σπάσιμο" της αμυντικής γραμμής του αντιπάλου. Ο χρήστης μπορεί να καλέσει ,όποτε το θεωρήσει αναγκαίο, αυτή τη μπάρα και να κάνει τις απαραίτητες ρυθμίσεις.
Master League: Το Master League πλέον συνεργάζεται και με το Champions League αλλά και με το Europa League, προσφέροντας έτσι μια φουλ σεζόν στους παίκτες. Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο πλέον θα μπορεί να προσελκύσει δυνατότερους παίκτες σαν μεταγραφικούς στόχους ενώ επίσης τα συμβόλαια και οι μεταγραφές θα γίνουν πολύ πιο ρεαλιστικές.
Μετάδοση PES 2010: Πλέον οι Jon Champion και Mark Lawrenson θα είναι οι δύο commentators που θα πλαισιώνουν την μετάδοση του παιχνιδιού αλλά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τελευταία χρόνια. Η μετάδοση είναι πλέον πιο δεμένη με την δράση, τα σχόλια το ίδιο, θα υπάρχει αναφορά στο ιστορικό σημαντικών παλαιότερων αγώνων καθώς επίσης και προσθήκη άλλων λεπτομερειών που θα κάνουν την μετάδοση απόλυτα ρεαλιστική.


Gameplay: Στο PES 2010 oι παίκτες θα πρέπει να βρίσκουν συνεχώς νέους τρόπους επίθεσης, αφού η άμυνα ζώνης έχει βελτιωθεί αισθητά και καλύπτει όλες τις τρύπες γύρω από τη μεγάλη περιοχή. Θα χρειάζεται να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα στρατηγική και γρήγορες εναλλαγές, όπως ακριβώς γίνεται και στους ζωντανούς αγώνες ποδοσφαίρου. Επιπλέον οι ικανότητες-κινήσεις των τερματοφυλάκων θα είναι βελτιωμένες .Τέλος βελτίωση θα δούμε και στα AI στοιχεία του παιχνιδιού.
Γραφικά: Βελτίωση θα παρουσιάζουν τα γραφικά και τα animations των παικτών στο PES 2010. Οι εκφράσεις των παικτών θα μοιάζουν περισσότερο με αυτές των πραγματικών ποδοσφαιριστών, ενώ ένα ειδικό σύστημα φωτός θα φωτίζει την κάθε εναλλαγή στην έκφραση τους με διαφορετικό τόνο! Βελτιωμένα θα είναι και τα γραφικά του Σταδίου , με το γρασίδι να φαίνεται ακόμα πιο αληθινό !
Νέες κινήσεις: Τα βελτιωμένα Animations θα συμβάλουν και στη δημιουργία νέων κινήσεων όσο αναφορά στο dribbling και στα γκόλ. Οι παίκτες θα μπορούν να κάνουν περισσότερες κινήσεις και κόλπα κατά τη διάρκεια ενός αγώνα .
Ατμόσφαιρα: Βελτιώσεις θα γίνουν και στις αντιδράσεις-εκφράσεις του πλήθους κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Σημαντικό ρόλο σε αυτές θα παίζει η εναλλαγή σε εντός και εκτός έδρας παιχνίδια . Αλλιώς συμπεριφέρονται οι οπαδοί σε παιχνίδια εντός της έδρας τους και αλλιώς εκτός. Όλες αυτές οι διαφορές στα συναισθήματα και στις εκφράσεις τους θα είναι εμφανείς στο PES 2010.
Master League: Ανανεωμένη θα είναι και η Master League όσο αναφορά στη διοίκηση των ομάδων της. Ο παίκτης θα έχει τη δυνατότητα να μανατζάρει μία ομάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι στο παρελθόν. Γενικότερα το Μaster League Mode θα έχει βελτιώσεις οι οποίες θα συνεισφέρουν κατά μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του PES 2010. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα.
AI: Βελτιωμένο θα είναι το AI του παιχνιδιού με το Teamvision 2.0. Οι χρήστες θα έχουν περισσότερο έλεγχο στους παίκτες τους και στις ομάδες τους . Κατά τη διάρκεια της επίθεσης θα μπορούν να κινούν ταυτόχρονα πολλούς παίκτες, τοποθετώντας τους σε διαφορετικές θέσεις έτσι ώστε να έχουν περισσότερες ευκαιρίες και πιθανότητες να σκοράρουν .
Μοναδικά Χαρακτηριστικά: Κάθε παίκτης θα διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά-ικανότητες τα οποία με σωστή διαχείριση θα μπορούν να οδηγήσουν γρηγορότερα μία ομάδα στη νίκη.
Strategy Use: Ένα νέο σύστημα θα επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν γρήγορες στρατηγικές αποφάσεις πριν από κάθε αγώνα. Η στρατηγική αυτή θα έχει να κάνει με τα παρακάτω στοιχεία : γρήγορο πέρασμα, κινήσεις παικτών, γραμμή άμυνας, διάρκεια αγώνα , θέσεις παικτών πρώτης γραμμής , εντός και εκτός έδρας αγώνες και πολλά άλλα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τους προσεχείς μήνες.
Penalties: Νέο σύστημα το οποίο θα προσφέρει περισσότερο έλεγχο κατά τη διάρκεια των Penalties!
Online: Βελτιωμένο θα είναι και το online mode του PES 2010. Περισσότερο downloadable υλικό θα προσφέρει η ομάδα ανάπτυξης του παιχνιδιού στο Τόκυο. Επιπλέον θα υπάρχουν περισσότερες επίσημες ομάδες !


Πηγή κειμένου: WeHellas (μετάφραση από Artidea + omonoia_9 από το επίσημο site της KONAMI)

4 scary σχόλια:

στο 360 κ στο ps3 το ΦΙΦΑ 2009 ηταν κλασεις ανωτερο απο το pes2009>.
το ιδιο βλεπω κ για τα νεα παιχνιδια..

καλησπερες

Η αληθεια ειναι οτι και το Fifa εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με τις πρωτες καθαρα arcade εκδοσεις του (γκολ απο σεντρα κτλ)..
Το PES προσπαθησε να αποκτησει το χαρακτηριστικο του ρεαλισμου ομως σε αρκετα σημεια εχει αποτυχει παταγωδως οπως και στα εκτος-παικτων γραφικα.

Το 10 φαινεται αρκετα υποσχομενο.. για να δουμε!

Καλησπερες φιλτατε :)

an valoun esto kai mia kipriaki omada tha einai poli kala

Arcade MPOYRDA HTAN pavta to FIFA, se sxesh me to PES!
Ws katoxos PC, epaiza PANTA (prwta) FIFA kai meta epai3a to PES 3.

MAKRAN KALYTERO!

Av sas aresouv ta trelameva trexalita dixws realismo kai "systhma" va ma8aiveis tis... "suvtetagmeves" kai va "mpoukareis" apo 'kei kai va bazeis PANTA GKOL...
...diale3te FIFA!
Ama 8elete va sas "Bgaivei H PANAGIA" gia va skorarete kai va viw8wte oti ONTWS PAIZETE podosfairo...
...paizete PES.

Apla ta pragmata.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More