English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

"Βραβείο Imagination" για τους Scary Greeks

"Τιποτα δεν εχει αξια, εαν δεν υπαρχει καποιος να το μοιραστεις"..
Ακολουθωντας αυτο το "δογμα" για αρκετα χρονια, οι Scary Greeks ειχαν την τυχη να δημιουργησουν ενα κυκλο, μια οικογενεια νεων φιλων και γνωριμιων.
Σε αυτη τη νεα παρουσα μορφη τους, οι Scary Greeks ειχαν την τιμη να βραβευτουν απο το υπεροχο και φιλο ιστολογιο "Skouliki fan club" και την ομορφη και αγαπητη του δημιουργο, με το βραβειο Imagination.
Το βραβειο εχει ηδη βρει την θεση του στην κεντρικη σελιδα των S.G. και το αμεσως επομενο βημα ειναι:
"Γράψε 5 πράγματα που σου αρέσουν σε ό,τι καλλιτεχνικό/δημιουργικό κάνεις."
Ας απαντησουμε με εικονες οι οποιες αντιπροσωπευουν τους 5 κεντρικους αξονες των S.G...
Μουσικη
Σινεμα
Τεχνολογια
Παιχνιδια
Metallica
Τελος, απομενει να ικανοποιησουμε το εξης:
"Στείλε το βραβείο σε 5 bloggers."
Οι Scary Greeks θα ηθελαν να τιμησουν, με τυχαια σειρα αναφορας, τα ιστολογια:

6 scary σχόλια:

Παιδιά πραγματικά συγχαρητήρια σε αυτο που κάνετε! Φυσικά αξίζετε πολλά βραβεία και άξια κερδίσατε και αυτό! Ευχαριστώ πραγματικά για την επιλογή μου και για την στήριξη που έχω απο το μέρος σας η οποία είναι πολυ σημαντική και με βοηθάει να συνεχίσω!

Πολλά συγχαρητήρια στους Scary!!! Πολύ ταιριαστό το βραβείο Imagination :)

Πραγματικά με τιμά να βρίσκομαι μέσα στα επόμενα 5 blogs που δέχονται το βραβείο! thank u :)

:))))
Τι απίστευτα blogs...
Όσο για το δικό μου βραβείο σχεδόν δεν το πιστεύω. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά!!!

εννοειται οτι το αξιζετε !!

Αισθανομαστε λιγοτερο μονοι απο τις απιστευτες δημιουργιες της Luthien, την αξιολογη νεα γραφη του Cinejunky, το εξαιρετο (και παραδοξως αρκετα συχνα συμφωνο με τις προσωπικες μου αποψεις) υφος του Zoofo, το ψαξιμο του I Taste Music και τους μοντερνους παραλληλισμους και προβληματισμους του Self-Moderated Extremism for Dummies. Ειτε προκειται για ολοκαινουρια ιστολογια τα οποια χρειαζονται την πρωτη τους αναγνωριση και ωθηση για βελτιωση και συνεχεια, ειτε για μακροπνοα τα οποια εκφραζουν προσωπικοτητες και καλλιτεχνιες, τα 5 αυτα ιστολογια ξεχωρισαν με τον δικο τους μοναδικο τροπο τις τελευταιες ημερες.
Το αγαπημενο σκουλικακι αναπαντεχα προσεφερε το βραβειο "φαντασιας" στους SG, και εξισου αναπαντεχα αλλα οχι βεβιασμενα, οι SG προωθησαν αυτο το βραβειο δημιουργοντας νεους κρικους στην ιστολογικη αυτη αλυσιδα.

Μοιραστειτε το με τους δημιουργους των ιστολογιων που εσεις προτιματε και, μεχρι την επομενη "αναγνωριση", συνεχιστε την γραφη με το γνωστο πλεον ρητο μας..

"Keep On Blogging"

-d

ήτανε ΘΈΜΑ ΧΡΌΝΟΥ ΤΕΛΙΚΆ...Μπορεί να άργησε ΑΛΛΑ ήρθε...ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια,την δημιουργία,το πάθος,το πείσμα,την πρωτοπορία,τη δύναμη,τα ξενύχτια,τις αποκλειστικότητες,την ενασχόληση,το χρόνο,την ιδέα,τη στήριξη,την αγάπη σου...Καθώς και σε όλα τα μέλη των ScaryGREEKS...Η ιδέα έγινε πραγματικότητα και η επιβράβευση ανταμοιβή των κόπων...Τ(Α) ΣΕΒΗ ΜΟΥ...!!!...

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More