English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

Rockwave Festival 2009 (27,28,29,30 Ιον)


Terra Stage
Saturday 27 June Sunday 28 June Monday 29 June Tuesday 30 June
Placebo
Moby
Gogol Bordello
Aviv Geffen
The Killers
Duffy
Dinosaur Jr.

+ more TBA
Mötley Crüe
Monster Magnet
Arch Enemy
Lauren Harris
Slipknot
Mastodon
Down
Kylesa
Torche
Vibe Stage
Saturday 27 June Sunday 28 June Monday 29 June Tuesday 30 June
Foals

+ more TBA
Tricky
Eden James

+ more TBA
W.A.S.P.
Voivod

+ more TBA
Saxon
Lita Ford

+ more TBA
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
H προπώληση ξεκινά σε Ticket House και www.ticketpro.gr στις 17 Μαρτίου. Τα εισιτήρια αφορούν μόνο γενική είσοδο (δεν θα υπάρξουν Pl1 και Pitch A).
Οι τιμές θα έχουν σταδιακή αύξηση όσο περνά ο χρόνος, δίνοντας έτσι ένα πριμ στους early buyers, ενώ θα υπάρχουν ειδικές τιμές Διημέρου και Τριημέρου.

TICKET PRICES – ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ
  • Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου 45 euro
  • Aπό την 1 Απριλίου έως και ως την μέρα του Rockwave 50 euro
  • Box Office 55 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ (αφορά στην 1η και 2η μέρα του φεστιβάλ)
Από τις 17 Μαρτίου έως και ως την μέρα του Rockwave 85 euro
ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ
Από τις 17 έως και τις 31 Μαρτίου 100 euro
Από την 1 Απριλίου ως τη μέρα του Rockwave 120 euro

Σημεία Προπώλησης:
ΤΙCKET HOUSE Αθήνα
Πανεπιστημίου 42, 210 3608366
ΤΙCKET HOUSE Θεσσαλονίκη
Μητροπόλεως 102, 2310 264880
Online sales: www.ticketpro.gr

ΠΡΟΣΒΑΣΗ:
To Τerra Vibe Park βρίσκεται στο 37ο km Αθηνών-Λαμίας με κεντρική είσοδο στον παράδρομο της Εθνικής Οδού στο ρεύμα προς Λαμία. Ερχόμενοι από την Αθήνα προσεγγίστε την περιοχή από τον κόμβο Μαρκόπουλου Αν έρχεστε από Λαμία, η έξοδος της Μαλακάσας είναι η σωστή επιλογή. O Ο.Σ.Ε. εξυπηρετεί με δρομολόγια που σταθμεύουν στο Σταθμό Σφενδάλη. Οι αναχωρήσεις των τρένων γίνονται καθημερινά από το σταθμό Λαρίσης, τον Πειραιά και από την Θεσσαλονίκη για ορισμένα δρομολόγια. Τα K.T.E.Λ. με δρομολόγια που αναχωρούν από το Πεδίο του ¶ρεως και σταθμεύουν κοντά στην είσοδο του χώρου.
Ενώ η SUNWAYS TRAVEL θα οργανώσει ειδικά δρομολόγια.

edit: Η καθυστερηση ενημερωσης περι Rockwave απο πλευρας Scary Greeks ηταν σκοπιμη καθως περιμεναμε να ανακοινωθουν πιο πολλα ονοματα. Με τα lineups να εχουν σχεδον ολοκληρωθει (εκτος ισως καποιων χαρουμενων εκπληξεων?), το Rockwave επιστρεφει με αγριες διαθεσεις.

6 scary σχόλια:

Placebo
Moby
Gogol Bordello
Aviv Geffen

WILD!

Ενταξει, πανω κατω τα ιδια και μη χειροτερα.. Ψηνομαι ομως για Slipknot, Mastodon, Arch Enemy & Down..
Ακομα και για Duffy ή Placebo! :p

Λειπει ομως το ηχηρο ονομα.. (χρειαζεται ομως? Depeche Mode, AC/DC κτλ ερχονται ξεχωριστα σε ολο-δικες τους ημερες και εκτος Rockwave).

Θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.. Την παράσταση στον χώρο του μέταλ κλέβει φέτος το Rocking Athens Festival και όχι άδικα, με Heaven & Hell, Blind Guardian, Testament κ.α.. Πάντως, Slipknot και Down θέλω σαν τρελός να δω, οπότε η 4η μέρα είναι για μένα σίγουρη!

Το Rockwave Festival υποδέχεται ακόμα δύο νέους καλλιτέχνες και μας παρασύρει στο μουσικό του κύμα.

Η πρώτη μέρα του Rockwave Festival, Σάββατο 27 Ιουνίου, αποκτά ακόμα δύο σημαντικά μουσικά ονόματα, τους Expatriate από τη μακρινή Αυστραλία στο Vibe Stage και τους Έλληνες Cabaret Balkan στο Terra Stage!

Οι πρώτες μουσικές νότες στο Terra Stage την πρώτη μέρα του Rockwave Festival θα ακουστούν από τους Έλληνες Cabaret Balcan! Οι δύο «Βόρειοι Εταίροι» Θάνος Σταυρίδης (ακορντεόν) και Βασίλης Κομματάς (κλαρίνο, σαξόφωνο), πάσχοντες από χρόνια «Βαλκανική ίωση», συνευρέθησαν σε μία «ΓΑΙΑ-λογική» ανασκαφή του Νίκου Στεφανίδη (παραγωγή) για να τεθούν σε στενή ιατρική παρακολούθηση. Δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα του γραπτού λόγου για να περιγράψει ακριβέστερα αυτό το τρελό αποτέλεσμα του νέου μουσικού είδους «mosaic music», που απαιτεί υγιή αυτιά και ανθεκτικό στο χορό σώμα για να γίνουν ένα, θεατές και μουσικοί, και να περάσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα...!

Check: www.myspace.com/cabaretbalkan

Ενώ στο Vibe Stage μαζί με τους εξαιρετικούς Foals έρχονται να προστεθούν και οι Expatriate! Αποτελούνται από τους Ben King (φωνή, κιθάρα), Cristo Kollias (ντραμς), Damien Press (πλήκτρα/κιθάρες) και Dave Molland (μπάσο). Είναι όλοι τους από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, αν και ο Ben πέρασε μεγάλο μέρος της παιδικής του ηλικίας στην Jakarta της Ινδονησίας... γι' αυτό και το όνομα Expatriate! Το πρώτο τους album "In The Midst Of This", αν και κυκλοφόρησε μόνο στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία από την Dew Process / Universal Music, τους επέφερε τεράστια αναγνώριση! Πολλοί έχουν σπεύσει να τους συγκρίνουν με μεγάλα ονόματα όπως αυτά των U2, Inxs, Interpol και The Killers. Για να πάρετε μια γεύση από τους "next big thing" Expatriate, μπείτε στο site τους και κατεβάστε δωρεάν το τραγούδι τους "Blackbird".

Στην πρώτη τους ευρωπαϊκή περιοδεία, οι Expatriate φυσικά και θα κάνουν και μία στάση από το Rockwave Festival.

Check: www.expatriateband.com, www.myspace.com/expatriateband

Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως, το team του Rockwave Festival, μετά από μεγάλες προσπάθειες, που διήρκεσαν πάνω από 12 ώρες και όλο το βράδυ, κατάφερε να επιδιορθώσει τις τεχνικές ζημιές που προκλήθηκαν στην κεντρική σκηνή αλλά και στον πύργο ελέγχου, καθώς και να αντικαταστήσει τμήματα του τεχνικού εξοπλισμού που καταστράφηκε ολοσχερώς από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, που ξέσπασαν χτες το μεσημέρι στην περιοχή της Μαλακάσας.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα διεξαχθεί κανονικά για τις 29 & 30 Ιουνίου, με Motley Crue, WASP, Slipknot, Mastodon, Down, Monster Magnet, Saxon, Arch Enemy, Lita Ford κα.

Οι ζημιές αφορούσαν στην καταστροφή μεγάλου μέρους του τεχνικού εξοπλισμού τόσο των καλλιτεχνών όσο και του φεστιβάλ. Η καταρρακτώδης βροχή και η χαλαζόπτωση έπληξαν το μεγαλύτερο μέρος του εξοπλισμού και το κατέστησαν επικίνδυνο προς χρήση.

Το Rockwave Festival συνεχίζεται κανονικά για τις επόμενες 2 ημέρες, 29 & 30 Ιουνίου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση και συμπαράσταση του, αλλά και όλους τους καλλιτέχνες οι οποίοι στάθηκαν δίπλα μας στην χτεσινή απρόσμενη ακύρωση της 2ης μέρας του φεστιβάλ.

Και ένα μεγάλο «ευχαριστώ!» σε όλους τους campers του Rockwave Festival για τη θετική τους στάση!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Οι κάτοχοι μονοήμερου εισιτηρίου για την 2η μέρα του φεστιβάλ μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ, είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου

Οι κάτοχοι Διήμερου εισιτηρίου για την 1η & 2η μέρα του φεστιβάλ, μπορούν είτε να παρακολουθήσουν κάποια άλλη ημέρα του φεστιβάλ είτε να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ½ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Οι κάτοχοι Τετραημέρου εισιτηρίου, μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους λαμβάνοντας το ¼ του αντίτιμου του εισιτηρίου, στα Ticket House, από τις 6 Ιουλίου έως και τις 6 Αυγούστου.

Η εξαργύρωση των εισιτηρίων για τις δύο ακυρωθείσες μέρες του Rockwave Festival, 28 & 29 Ιουνίου, θα ξεκινήσει την Δευτέρα 6 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Πέμπτη 6 Αυγούστου.

Η εξαργύρωση αφορά στις παρακάτω κατηγορίες εισιτηρίων:

- Μονοήμερο εισιτήριο της 2ης ή 3ης ημέρας του φεστιβάλ

- Διήμερο εισιτήριο της 1ης & 2ης ημέρας του φεστιβάλ

- Διήμερο εισιτήριο της 3ης & 4ης ημέρας του φεστιβάλ

* Οι κάτοχοι διήμερων εισιτηρίων, εξαργυρώνοντας το εισιτήριο τους, θα λάβουν το 1/2 του αντίτιμου του εισιτηρίου.

- Τετραήμερο εισιτήριο του φεστιβάλ

** Οι κάτοχοι tετραημέρου εισιτηρίου μπορούν να εξαργυρώσουν το εισιτήριο τους, λαμβάνοντας το 1/2 του αντίτιμου του εισιτηρίου.

Σημεία εξαργύρωσης εισιτηρίων:

Ticket House Αθήνας (Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς)
Ticket House Θεσσαλονίκης (Μητροπόλεως 102).

Μέρες και ωράρια λειτουργίας:
Αθήνα:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 10:30 έως 18:30 Σάββατο, από τις 10:30 έως 16:00

Θεσσαλονίκη:
Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 11:00 έως 14:30 και 17:30 έως 20:30 Σάββατο, από τις 11:00 έως τις 15:00

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More