English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 31 Μαΐου 2009

Πρωτες επισημες πληροφοριες για το επερχομενο live DVD των Metallica

Οι Metallica ανακοινωσαν αυτη την εβδομαδα στο επισημο site τους:
"Υπηρξε αρκετη συζητηση εδω και κει για εμας και το γυρισμα καποιων συναυλιων αυτο το καλοκαιρι για πιθανη εκδοση ενος DVD και αναμεσα στις αμετρητες ιντερνετικες φημες, αυτες ειναι πραγματι αληθεια! Πιστευουμε οτι θα ειναι καλη ιδεα να αποτυπωσουμε καποια shows τα οποια ειναι μοναδικα και σιγουρα αξεχαστα για εμας, ελπιζουμε και για εσας! Πρωτα ειναι οι 3 sold out εμφανισεις στην Πολη του Μεξικου στο Foro Sol στις 4,6,7 Ιουνιου και αργοτερα αυτο το καλοκαιρι σκοπευουμε να εχουμε καμερες στο επισης sold out show στην Nimes της Γαλλιας, στο ιστορικο αυτο ρωμαϊκο αμφιθεατρο στις 7 Ιουλιου. Για οσους φιλους των Metallica που θα παρευρεθουν σε αυτες τις συναυλιες, bring your war faces and don't be scared of the cameras!!"
Να συμπληρωσουμε πως το συγκροτημα εχει κυκλοφορησει καποια DVD στο παρελθον οπως τα "Cliff 'Em All", "Cunning Stunts", "S+M With The San Francisco Symphony Orchestra" και φυσικα το "A Year And A Half".

μεταφραση απο: blabbermouth.net

1 scary σχόλια:

Πρεπει να γινει μια συναυλια ΧΘΕΣ στην Ελλαδα και να γινει μια σωστη ηχογραφηση και βιντεοσκοπηση της συναυλιας καθως αν μη τι αλλο, ως κοινο ειμαστε παρα πολυ πιο ηχηροι και δυναμικοι απο οτι οι Μεξικανοι και ιδιαιτερως οι Γαλλοι..

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More