English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 12 Μαΐου 2009

James Hetfield vs Waylon Jennings - Don't You Think This Outlaw Bit's Done Got Out Of Hand [HQ & live videos]

Ο κυρ James Hetfield, Metallica, εχει πολλες αμαρτιες.. Του αρεσουν τα γρηγορα αμαξια (hot rod), οι κιθαρες, τα ταξιδια, μπλα μπλα και η country μουσικη. Με αφορμη το τελευταιο, σημερα θα δουμε 2 video, 2 διαφορετικων εκτελεσεων του ιδιου τραγουδιου.
Το τραγουδι ονομαζεται "Don't You Think This Outlaw Bit's Done Got Out Of Hand" και η αυθεντικη εκτελεση ανηκει στον θρυλο της country, Waylon Jennings.
Συνηθως για να αξιολογησουμε μια διασκευη, πρεπει να εχουμε ακουσει το original πρωτα. Ετσι και εδω, οι Scary Greeks σας παρουσιαζουν πρωτα τον Jennings και επειτα την εκτελεση του κυριου Hetfield απο ενα live προς τιμη του φιλου του.

Συμβουλη? Δειτε και τα 2!
Waylon Jennings
James Hetfield


Το συγκεκριμενο τραγουδι ανηκει στην συλλογη "I've Always Been Crazy" ως φορο τιμης στο Jennings που πεθανε το 2002. Η συλλογη κυκλοφορησε το 2003 ενω ειναι αξιοσημειωτο (πραγματικα!) οτι ο James Hetfield επαιξε ολα τα οργανα για το τραγουδι αυτο (ακομα και τα ντραμς!) και φυσικα τραγουδησε. Παραγωγος του τραγουδιου ηταν ο Bob Rock και η ηχογραφηση εγινε στο "αρχηγειο" των Metallica, στο San Francisco.
"Η πρωτη φορα που συναντησα τον Waylon ηταν οταν ενας κολλεγιακος ραδιοφωνικος σταθμος ηθελε να φερει κοντα τους δυο "παρανομους" (outlaw) που προερχονταν απο διαφορετικους μουσικους χωρους", ειπε ο James. "Πιστευαν οτι ηταν καλη ιδεα να του παρω συνεντευξη και νομιζω οτι ο Πατερας μου με βοηθησε πολυ με αρκετες ερωτησεις. Ειναι αστειο, γιατι ο Πατερας μου ηθελε να δωσω στον Waylon ενα CD να του υπογραψει και τοτε ο Waylon εφερε κατι αλμπουμς των Metallica ωστε να τα υπογραψουμε για τον υιο του. Ηταν φοβερο!".

2 scary σχόλια:

Μου αρέσει η country. Δεν ξέρω γιατί, ουδέποτε ήξερα, αλλά πάντα μου άρεσε.
Οι Metallica είναι ένα γενναίο γκρουπ με ταλαντούχους μουσικούς.
Μπράβο για την ενημέρωση που έχετε, ελπίζω να ασχοληθείτε και με τα αποτελέσματα και τα ευτράπελα της eurovision!

Thank you :) Η country εχει την δικη της αξια.. το κατα ποσο αυτη περιοριζεται στις νοτιες πολιτειες των ΗΠΑ ειναι μια μεγαλη συζητηση.
Οι Metallica απο οσο θυμαμαι παντα ειχαν αναφορες στις επιρροες και στους καλλιτεχνες που θαυμαζουν. Προσφατως δε, οταν επιτελους μπηκαν στο Rock N Roll Hall of Fame, στην ομιλια τους (βλεπε αντιστοιχη παρουσιαση) αφιερωσαν αρκετο χρονο αναφεροντας τα συγκροτηματα που θα ηθελαν να δουν να περνανε το ιδιο κατωφλι (Deep Purple, Iron Maiden κ.α.).

Η Eurovision ειναι μια εξισου μεγαλη συζητηση.. Προσωπικα δεν ξερω κατα ποσο μπορει να αναρτηθει μια αυτουσια παρουσιαση ή αν θα συνδιαστει με ενα γενικοτερο ξεπεσμο των μουσικων διαγωνισμων..

Θα δειξει!

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More