English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Linkin Park @ Terra Stage [Terra Vibe Park - 21 Ιολ]

Οι Linkin Park επιστρέφουν «στον τόπο του εγκλήματος» που δεν είναι άλλος από το Terra Stage, στις 21 Ιουλίου. Μετά την συγκλονιστική περσινή τους εμφάνιση (αδιαμφισβήτητα μια μοναδική συναυλιακή εμπειρία ever!), εκατομμύρια -πάνω από εξήντα για την ακρίβεια- πωλήσεις δίσκων και ενέργεια που δεν μετριέται, έρχονται για να μας πουν τα υπόλοιπα - που σίγουρα όλοι θέλουμε να ακούσουμε!

Η προπώληση ξεκινάει στις 20 Μαρτίου.
Τα μέλη του fan club θα έχουν online πρόσβαση στα εισιτήρια από τις 18 Μαρτίου.

Τιμές εισιτηρίων:
45 euro όρθιων γενική είσοδος για τα πρώτα 1.000 στη γενική περιοχή και 55 euro για την ίδια περιοχή μετά την εξάντληση των 1.000 πρώτων. 85 euro όρθιων στο PL1, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής. Με την αγορά 3 εισιτηρίων στο PL1, έχετε δωρεάν μία θέση parking. Την ημέρα της συναυλίας η γενική είσοδος θα κοστίζει 60 euro στο ταμείο.

3 scary σχόλια:

Οι Ουαλοί post-hardcore / emo rockers Funeral For A Friend θα ανοίξουν την αυλαία του Terra Vibe Park στις 21 Ιουλίου, λίγο πριν ανέβουν στη σκηνή οι εκρηκτικοί Linkin Park.

Οι πέντε φίλοι ξεκίνησαν από το Bridgend της Ουαλίας το 2001 και από τότε οι Funeral For A Friend κερδίζουν τις εντυπώσεις με την πλούσια σε παραγωγή δισκογραφία τους.

Πιστοί υπηρέτες της μουσικής με δυνατά και γεμάτα νόημα τραγούδια ικανοποιούν τους φανς οποιασδήποτε σκηνής, rock, emo ή και post-hardrock.

The story so far...
Έχουν περιοδεύσει με πολύ μεγάλα ονόματα όπως οι Iron Maiden και My Chemical Romance.
Τρία single τους έχουν σκαρφαλώσει στο Top 20 των single chart στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Έχουν βραβευθεί στα Kerrang! Αwards ως οι καλύτεροι πρωτοεμφανιζόμενοι Βρετανοί.

Με τον τελευταίο τους δίσκο, "Memory And Humanity", να έχει ανοίξει νέο κεφάλαιο στη μουσική τους σταδιοδρομία, θα προετοιμάσουν το έδαφος στο ενθουσιώδες κοινό πριν την μεγάλη εμφάνιση των Linkin Park.

Linkin Park
Opening Act: Funeral For A Friend
Τρίτη, 21 Ιουλίου
Terra Stage
Terra Vibe Park

Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει!

Τιμές εισιτηρίων:
45 euro: όρθιων, γενική είσοδος για τα πρώτα 1.000 στην γενική περιοχή και 55 euro για την ίδια περιοχή μετά την εξάντληση των 1.000 πρώτων.
85 euro: όρθιων στο PL1, ειδική περιοχή αμφιθεατρικά αριστερά και δεξιά της σκηνής. Με την αγορά 3 εισιτηρίων στο PL1, έχετε δωρεάν μία θέση Parking.
Την ημέρα της συναυλίας η γενική είσοδος θα κοστίζει 60 euro στο ταμείο.
*0,75 € από κάθε αγορά εισιτηρίου δίνεται στο Music For Relief.

Σημεία Προπώλησης Εισιτηρίων:
Ticket House Αθήνα - Πανεπιστημίου 42 , 210-3608366
Ticket House Θεσσαλονίκη - Μητροπόλεως 102, 2310-264880
Online Sales: www.ticketpro.gr

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More