English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Άρνηση συνεργασίας των ISPs με την RIAA

Στα τέλη του 2008 η RIAA (Recording Industry Association of America) είχε ρίξει το βάρος του πόλεμου ενάντια στη πειρατεία στη πλάτη των ISP’s. Η AT&T και η Comcast είχαν υποθετικά στηρίξει το συγκεκριμένο σχέδιο, λέγοντας ότι θα κόβουν τη σύνδεση στο Internet στου χρήστες που πιάνονταν τουλάχιστον τρεις φορές για διαμοιρασμό αρχείων. Αυτή η συμφωνία όπως ήταν φυσικό κατακρίθηκε από πολλά blogs και χρήστες. 
Τελικά αντιπρόσωποι από κάθε εταιρεία έκαναν μία διευκρίνιση στο κοινό. Η AT&T είπε ότι δοκιμάζει ένα πρόγραμμα σχετικό με το παράνομο διαμοιρασμό αρχείων, αλλά αρνήθηκε ότι θα κόψει τη σύνδεση στους χρήστες που έχουν πιαστεί για file-sharing, τουλάχιστον όχι από παράκληση της RIAA. Από την άλλη μεριά, η Comcast ανέφερε ότι το μόνο που κάνει είναι να στέλνει μηνύματα εκ μέρους της RIAA, στους χρήστες που ασχολούνται με το file-sharing (μία κίνηση που κάνουν και άλλοι ISP’s). Επίσης τόνισε ότι δεν έχει κάποιο σχέδιο για την υιοθέτησης μίας πολιτικής του στυλ “so-called three-strikes-and-you’re-out”. 
Όπως φαίνεται η πολική και των δύο εταιρειών δεν έχει αλλάξει, απλά το μόνο που κάνουν είναι να ενημερώνουν τους χρήστες ότι δε μπορούν να συμμετέχουν σε παράνομες δραστηριότητες.

πηγή: away.gr

1 scary σχόλια:

καλησπερα
σε ευχαριστουμε πολυ για την συμμετοχη στο keep on blogging
το ερωτημα σου εχει απαντηθει

καλη συνεχεια

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More