English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Αλκίνοος Ιωαννίδης @ Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (20 Μαρ - )

Οι εμφανίσεις του Αλκίνοου Ιωαννίδη είναι πάντα λιγοστές και μετρημένες. Ειδικά τον xειμώνα, ο γνωστός τραγουδοποιός και τραγουδιστής εμφανίζεται σπάνια, απέχοντας σταθερά από τη λογική της “σαιζόν” και των “μαγαζιών”. Έχει μάλιστα πει πως η εμφάνιση προϋποθέτει εξαφάνιση.
Έξι ολόκληρα χρόνια μετά την τελευταία του προσωπική δισκογραφική δουλειά και δύο χρόνια μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις σε μουσική σκηνή, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης επιστρέφει μέσα απο μια σειρά παραστάσεων στις οποίες σημαντικό ρόλο θα έχει το νέο υλικό που άμεσα θα κυκλοφορήσει σε δίσκο.
Με συνοδοιπόρους τους πολύ σημαντικούς μουσικούς και καλούς του φίλους Σταύρο Λάντσια στο πιάνο και στα πλήκτρα, Γιώργο Καλούδη στο ηλεκτρικό και ακουστικό τσέλο και τη λύρα και Μιχάλη Καπηλίδη στα τύμπανα (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα θα παίξει ο ίδιος), παρουσιάζει ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερο ήχο και ανατρεπτικές ενορχηστρώσεις, παρουσιάζοντας τα καινούργια του τραγούδια, αλλά και επαναπροσεγγίζοντας την παλαιότερη δισκογραφία του.
Την ηχοληψία αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Λάππας, τα φώτα ο Κωνσταντίνος Αλεξίου, ενώ το εικαστικό μέρος σχεδίασε ο Άντης Ιωαννίδης.
Ο Αλκίνοος επιστρέφει λοιπόν σε κάτι που ξέρει καλά και αγαπά από την αρχή της 15χρονης πορείας του, στις εμφανίσεις δηλαδή σε χώρους όπου η επαφή με το κοινό είναι άμεση και η λειτουργία του τραγουδιού μαγική.

κάθε Παρασκευή, Σάββατο Ώρα Έναρξης: 22:30
και Κυριακή Ώρα Έναρξης: 21:00
Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 15€
Ελάχιστη κατανάλωση σε τραπέζι: 35€
Πληροφορίες –κρατήσεις: 210 9315600 και www.gialino.gr

edit: Από τις 20 Μαρτίου

1 scary σχόλια:

Ο Αλκινοος εμφανιζεται στο Principal Theater (Θεσσαλονικη) στις:

6&7, 13&14 Μαρτίου

Περισσότερες πληροφορίες:
http://scarygreeks.blogspot.com/2008/12/principal-theater-2009.html

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More