English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2009

Νίκος Πορτοκάλογλου & Κύτταρο (13/2 - )

Καμιά φορά η έξοδος δεν βρίσκεται στην ευθεία. Καμιά φορά η έξοδος βρίσκεται στη στροφή! Εκεί θα περιμένει ο Νίκος Πορτοκάλογλου, στη Στροφή, όπως βάφτισε το φετινό του πρόγραμμα που παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο Κύτταρο.

Σε μία μουσική παράσταση εφ' όλης της ύλης ο συνθέτης και τραγουδιστής αντλεί από μία δισκογραφική ...θάλασσα στιγμές από την πολυετή του πορεία στη μουσική, αλλά και την καινούργια δισκογραφική δουλειά του, με τίτλο Στροφή. Το άλμπουμ, με τραγούδια που γράφτηκαν σε περίοδο προσωπικής κρίσης και βγαίνουν σε περίοδο κοινωνικής κρίσης, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Πέρασαν δύο χρόνια από την τελευταία φορά που ο Πορτοκάλογλου εμφανίστηκε στην Αθήνα. Έρχεται στη σκηνή με φόρα από μία πολυάσχολη χρονιά κατά τη διάρκεια της οποίας κυκλοφόρησε ο δίσκος της Βασιλικής Καρακώστα, Σβούρα, μία δική του παραγωγή με δικά του τραγούδια, που ανέδειξαν μια καινούργια πολύ ενδιαφέρουσα φωνή. Στη μουσική ...ρετροσπεκτίβα Πορτοκάλογλου στο Κύτταρο, μαζί του επί σκηνής θα βρίσκεται και η Καρακώστα, για να πάρουν μαζί τη στροφή που θα απογειώσει κοινό και μουσικούς πέρα από τα όρια του πάλκου και της νύχτας...

Τον Νίκο Πορτοκάλογλου και την Βασιλική Καρακώστα επί σκηνής συνοδεύουν με ύφος ηλεκτρικό και αέρα ανανέωσης οι μουσικοί:
Τάσος Φωτίου και Αντώνης Ανδρέου στα πνευστά
Μιχάλης Καλκάνης στο μπάσο, το κοντραμπάσο και τα φωνητικά
Νίκος Χριστόπουλος στα τύμπανα και τα κρουστά
Νίκος Σάλτας στα πλήκτρα, το ακορντεόν και τα φωνητικά
Ηχοληψία: Δημήτρης Δημόπουλος, Φώτα: Κώστας Μπλου

ΚΥΤΤΑΡΟ
Ηπείρου 48 & Αχαρνών
Τηλ: 210.8224134
Έναρξη Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ - ΣΑΒΒΑΤΟ 22:30

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More