English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

Zoltan Tribe Thessaloniki Hip Hop Festival @ Αποθήκη Μύλου (8-22 Δεκ)

Πότε; 8 - 22 Δεκεμβρίου
Πού; Αποθήκη Μύλου αλλά και σημεία-σταθμοί της πόλης της Θεσσαλονίκης

Το Zoltan Tribe Thessaloniki Hip Hop Festival, κατά κόσμον THHF επιστρέφει για 6η συνεχόμενη χρονιά με την υποστήριξη του free press Platform!

Το βασικότερο και πιο ενημερωμένο φεστιβάλ της Hip Hop κουλτούρας ανοίγει, το 2008, τις πόρτες του στο κοινό σε ένα πλήρως ανανεωμένο πρόγραμμα με δυο ημέρες δυνατών μουσικών συγκινήσεων. Live shows από καλλιτέχνες όπως ZION I (USA), LEEROY (ex SAΪΑΝ SUPA CREW), WAX TAILOR (FRANCE), RAZASTARR, ΤΙΓΡΕ ΣΠΟΡΑΚΙΑ : ΤHE BAND, G.I.ANT.S, ΓΕΛΩΣ & DJ BEDMAN, T.ΛΑΘΟΣ (ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ) και πολλοί άλλοι, πλαισιωμένες από side events, workshops για επίδοξους DJ’s και παραγωγούς, ο καθιερωμένος πλέον θεσμός του MC Battle, εκθέσεις, Hip Hop film festival, warm up parties, live radio broadcastings, breakdance και graffiti showcases καθώς και πολλές εκπλήξεις!

Το THHF 2008 επεκτείνεται για πρώτη φορά σε όλο το εύρος του αστικού δικτύου της Θεσσαλονίκης, αναδεικνύοντας τον urban χαρακτήρα του Hip Hop.
Με κεντρικό άξονα τα δυο Σάββατα στις 13 και 20 του Δεκέβρη που θα φιλοξενήσουν το συναυλιακό τομέα στην ανανεωμένη ηχητικά Αποθήκη του Μύλου, η Zoltan Tribe αναπτύσσει τη δράση του φεστιβάλ και στα υπόλοιπα μουσικά χωρόσημα της πόλης.

Μια βροχή θετικών δονήσεων της Hip Hop μουσικής, ένα δίκτυο επικοινωνίας, μια κοινή αγάπη και η απόλυτη διάθεση για διασκέδαση είναι απλά ο κορμός στο πρόγραμμα των είκοσι ημερών που θα στολίσουν την πόλη της Θεσσαλονίκης!

www.myspace.com/zoltantribethhf
www.zoltantribe.com

ΑΠΟΘΗΚΗ ΜΥΛΟΥ
Α. Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
(στάση Βίλκα, 31 από κέντρο, 40 από Ν.Σ. σταθμό)

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More