English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2008

USB 3.0 προ των πυλών!

Έτοιμες είναι οι προδιαγραφές για το USB 3.0. Το USB 3.0 Promoter Group ανακοίνωσε σήμερα την ολοκλήρωση των προδιαγραφών για το διάδοχο σύστημα διασύνδεσης. Το νέο interface παρέχει δέκα φορές μεγαλύτερες ταχύτητες από τον προκάτοχό του και αναμένεται να ενσωματωθεί στα μελλοντικά περιφερειακά και στις καταναλωτικές συσκευές. Φυσικά, ακόμα και αν οι κατασκευαστές hardware υϊοθετήσουν αμέσως την νέα τεχνολογία, δεν περιμένουμε να εμφανιστούν αμέσως νέα προϊόντα που θα το ενσωματώνουν.



Η ανακοίνωση ακολουθεί την απόφαση που πήρε η Apple για την εγκατάλειψη της τεχνολογίας Firewire τουλάχιστον σε μερικά από τα συστήματά της, ξέροντας ότι το USB 3.0 θα ξεπερνάει το bandwidth του Firewire (IEE1394).

πηγή: digitalnews.gr

1 scary σχόλια:

Η Apple, παντα πρωτοπορα, εκανε μια σωστη κινηση. Οσοι σκεφτεστε να αγορασετε τωρα νεο υπολογιστη, μην αγχωθειτε ιδιαιτερα. Επενδυστε σε firewire καθως το προτυπο USB 3.0 θα αργησει να βγει σε συσκευες ;)

Με την παρουσα, εγκαινιαζεται μια νεα κατηγορια ετικετων, "Technology: news" που θα αφορα παρουσιασεις με θεμα νεα και λοιπες πληροφοριες απο τον χωρο της τεχνολογιας.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More