English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2008

Metallica - Το Death Magnetic ξεφυγε..


Εφοσον ο κυριος Lars Ulrich δηλωσε χθες σε συνεντευξη πως: "Κοιτα, ειμαστε 10 ημερες πριν την επισημη κυκλοφορια. Εννοω, απο δω, ειμαστε χρυσοι. Εαν αυτο διαρρευσει σε ολοκληρο τον κοσμο σημερα ή αυριο, ευτυχισμενες ημερες. Ευτυχισμενες ημερες! Πιστεψε με. Ειμαστε ολοι χαρουμενοι. Ειναι 2008 και ετσι εχουν τα πραγματα".

Ε λοιπον, φιλτατε Λαρς, εφοσον ετσι εχουν τα πραγματα, δεν πειραζει να πως οτι απο τις 2/9 οι Scary Greeks εχουν στην κατοχη τους ολοκληρο το νεο αλμπουμ!

Με την πρωτη μιση ακροαση (λογω ελλειψης χρονου αυτες τις ημερες) ειναι σιγουρο οτι οι Metallica εχουν επιστρεψει σε καλες παλιες ημερες (οχι ΣΤΙΣ καλες παλιες ημερες αλλα σε παρομοια επιπεδα). Ο νεος δισκος θα χαρακτηριστει απο δυνατα και βρωμικα riffs, απο ενα στιβαρο μπασο του Trujillo που επιτελους ακουγεται καθαρα σε δισκο των Metallica, απο οχι και τοσο ασυμμετρα ντραμς καθως ο Λαρς θα επιστρεψει στο thrash-like παιξιμο με αρκετο ομως double bass (δικαση), σε μελωδικα και γρηγορα σολο απο τον Κιρκ και με τον James σε εναν απο τους καλυτερους φωνητικα δισκους που εχει βγαλει.

Αυτο το δισκο, ΠΡΕΠΕΙ να τον αγορασετε. Ειναι απο τους λιγους που αξιζει να εχει καποιος στην συλλογη του και να τον παιζει στο στερεοφωνικο του σε ασυμπιεστη καθαρη μορφη. Πραγματικα..

Εις μνημη του fan club και των παγκοσμιων πρωτων μεταδοσεων με τον μεντορα και μαλλια Χρηστο στον 1055rock, για αλλη μια φορα ημασταν πρωτοι.

edit: Για καποιο περιεργο λογο το αρχικο post με ημερομηνια 3/9, διεγραφηκε μυστηριωδως. Το παρον αποτελει αναδημοσιευση, χωρις ομως ενεργα links. Οσοι προλαβαν, προλαβαν.

edit2: Aπο σημερα εχετε την δυνατοτητα μεσω του MissionMetallica.com να ακουσετε σε streaming μορφη, 6 ολοκληρα τραγουδια απο το νεο αλμπουμ. Βεβαια, υπαρχει παντα η επιλογη του ελληνικου τρακερ για να το βρειτε ολοκληρο.

1 scary σχόλια:

Τι αλητεια και αυτη.. μας διεγραψαν ολοκληρο post.. Τεσπα, αντε να βγει ωστε να εξαφανιστουν αυτα τα μικρο-παιχνιδια.

Χαιρομαι παντως που πολλοι φιλοι το αγκαλιασαν θερμα στην πρωτη τους επαφη.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More