English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Κυριακή 13 Απριλίου 2008

Metallica in Bulgaria & Turkey 2008 (+ new album)

Οσοι παρευρεθησαν στην Μαλακασα στα πλαισια του Rockwave Festival, το προηγουμενο καλοκαιρι αλλα ιδιως αυτοι που δεν καταφεραν να απολαυσουν τους Metallica (Orion, Orion εισαι εδω?) εχουν 2 καλες ευκαιριες το προσεχες καλοκαιρι.

Οι Metallica, που επελεξαν (οι ιδιοι παρακαλω!) τους Down και τους καφρους The Sword σαν support acts, θα τρανταξουν τα θεμελια της γειτονικης Σόφιας (Βουλγαρια) στις 25 Ιουλιου και της Κωνσταντινουπολης στις 27 Ιουλιου, στο δευτερο σκελος της περιοδειας τους (αναλυτικα στο livemetallica.com).

Τα παλικαρια, που τις ημερες αυτες απολαμβανουν ενα ολιγοημερο διαλειμμα απο τις ηχογραφησεις, επιστρεφουν στην δισκογραφια εντος του χρονου με ενα αλμπουμ που, οπως ανεφερε χαρακτηριστικα ο Lars Ulrich, θυμιζει εποχες "δεκαετιας που αρχιζει απο 8" (80s).

Αντε να δουμε λοιπον τι μας περιμενει στο μελλον. Αν κρινουμε απο την Μαλακασα παντως, τα αγορια κατεχουν ακομα την τεχνη!

edit: Η πρωτη φωτογραφια ειναι απο το Rockwave 07 και η δευτερη απο τις διακοπες του James Hetfield στην Χαβαη πριν λιγες ημερες.

1 scary σχόλια:

Αποκωδικοποίηση..: ψυχής, σιωπής, θρησκειών, μυθολογιών,...
Σχηματοποίηση λόγου, θεογονία, κοσμογονία,....
Γεια...
URL : www.siopi.gr

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More