English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

Meet the Spartans (2008)

Ο ηρωικός Λεωνίδας, χωρίς κανέναν οπλισμό παρά μόνο με δερμάτινα εσώρουχα και μια κάπα, ηγείται μιας ομάδας 13 ρακένδυτων Σπαρτιατών, που αναλαμβάνουν την υπεράσπιση της πατρίδας τους ενάντια στους εισβολείς Πέρσες (στους οποίους ανήκουν ο Ghost Rider, ο Ρόκι Μπαλμπόα, οι Transformers και μια «καμπούρα» Πάρις Χίλτον!).
(videoseven.gr)


Παρωδια - κωμωδια - αηδια. Το τριπτυχο αυτης της ταινιας.

Οι ομοφυλοφιλικες φοβιες των δημιουργων αυτης της παρωδιας σε συνδιασμο με τα φλεγοντα θεματα που πνιγουν την νεολαια της Αμερικης
αυτο το διαστημα (αποτοξινωση Britney Spears, American Idol και αλλες π@π@ριες) καταληγουν σε ενα εκτρωμα που απεχει απο την 7η τεχνη, ή αλλιως την μεγαλη οθονη.. ή τουλαχιστον θα επρεπε να απεχει.

Ο
Seaun Maguire στον ρολο του Leonidas και ο τηλεοπτικος Ηρακλης (Kevin Sorbo) στον ρολο του.. καπετανιου. Μπουμπουκια και οι δυο με αρκετα γλωσσοφιλα να διατυμπανιζουν την ιδεατη σχεση τους..

Τωρα να αναφερθω στην σκηνοθεσια, φωτογραφια και λοιπα τεχνικα στοιχεια, νομιζω πως θα ηταν πλεονασμος. Ειναι
ολα μετρια με ελαχιστες εξαιρεσεις οπου υποστηριζουν την κωμικοτητα του υποτιθεμενου χαρακτηρα του εργου τουτου..

Ξεφευγοντας απο τις ανοησιες του εργου, καταληγουμε στο αστερι και στον μοναδικο λογο για να ξοδεψει καποιος 80 λεπτα απο την ζωη του.. Την
Carmen Electra, την βασιλισσα Margo της υποθεσης.

Αυτο το
υπεροχο πλασμα, σταλμενο απο τον Δια τον ιδιο, μαγευει στις αρκετες σκηνες που πρωταγωνιστει. Φυσικα ξεχωριζει η ερμηνεια της που επικεντρωνεται κυριως στα υπεροχα μεγαλα, στρογγυλα και εκφραστικα "ματια" της, στους καλογυμνασμενους και στρωμμενους γλουτους της ενω η κινησιολογια (ιδιως ο χορος) και οι εκφρασεις της (πως στο διαολο ειναι ακομα gay ο Λεωνιδας..) αποτελουν βαση σεμιναριων για υποψηφιες ηθοποιους - καλλιτεχνιδες - αοιδους.

Σιγουρα διαφωνω με το 2,3/10 του IMDb... Πιστευω οτι ενα στρογγυλο
2/10 ειναι υπεραρκετο.

Για τις μοναχικες νυχτες του χειμωνα και σιγουρα μακρια απο τα 8 ευρω του σινεμα..

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More