English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2008

Φιλιππος Πλιατσικας @ Σταυρος του Νοτου (2007)

Πηγα το Σαββατο και ηταν η πρωτη φορα που βλεπω εναν εκ των ιδρυτων των Πυξ Λαξ, σε σολο εμφανιση. Επισης ηταν η πρωτη φορα που εσκασα και 140 ευρω το μπουκαλι για αυτους.

Αισθηματα αναμεικτα καθως τον Πλιατσικα δεν τον εχω σε μεγαλη υποληψη ως τραγουδιστη (του ταιριαζουν πιο πολυ τα "αφηγηματικα" τραγουδια). Το μαγαζι πολυ ωραιο και προσεγμενο και το προσωπικο παραδοξως παρα πολυ ευγενικο.
Τα φωτα σβηνουν, και εμφανιζεται ο Φιλιππος με το συγκροτημα του (μπασιστας ο μεγιστος Αλεκος Αραπης) το οποιο περιελαμβανε και ενα ηλεκτρικο τσελο (και μια ομορφη δεσποινιδα να το κουμανταρει).
Η φωνη του Πλιατσικα εχει το καλο οτι ειναι στρωτη και αλανθαστη οποτε δεν παραξενευτηκα οταν τραγουδησε τραγουδια απο Pink Floyd, Dire Straits, Παυλο Σιδηροπουλο κτλ κτλ
Στο πλευρο του Πλιατσικα, 2 πανεμορφες δεσποινιδες (και φωναρες) και φυσικα ο Μανωλης.. Ποιος Μανωλης? Ο MC YINKA (η οπως αλλιως λεγεται ο ευχαριστος και καλιφωνος εγχρωμος τραγουδιστης που συμμετεχει και στον νεο δισκο του).
Φυσικα το μενου ηταν 70% τραγουδια των Πυξ Λαξ και 30% του Πλιατσικα αλλα μονο κουραστικο δεν ηταν καθως σχεδον ολα τα τραγουδια ειχαν διασκευαστει ειδικα τις εμφανισεις στον Σταυρο του Νοτου.

Εγω προσωπικα το ευχαριστηθηκα αρκετα οπως και η αδελφη μου με τις φιλες της. Το συνιστω αν εχετε κουραστει τα οφθαλμολουτρα στις Βανδιδες και στις Ζινες και θελετε κατι πιο... δυσκολοχωνευτο

0 scary σχόλια:

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More