English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Scary Greeks support: Υπόγεια Ρεύματα @ Σταυρός του Νότου, Club (8 & 15 Μαρ.)

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ live 
Πέμπτη 8 Μαρτίου και Πέμπτη 15 Μαρτίου
Σταυρός του Νότου Club


Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Τα Υπόγεια Ρεύματα μετά από πολύμηνη παύση, επέστρεψαν συναυλιακά στο Club του Σταυρού του Νότου. Ύστερα από τις πρώτες εμφανίσεις τους, συνεχίζουν στη σκηνή του Σταυρού για 2 τελευταίες παραστάσεις την Πέμπτη 8 Μαρτίου και την Πέμπτη 15 Μαρτίου, όπου θα μας παρουσιάσουν κομμάτια από τη δισκογραφία τους με τον ιδιαίτερο ήχο που τους χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια. Ήχο που διευρύνει τις πεπατημένες ροκ φόρμες κι αγνοεί τα κλισέ της τυπικής ελληνικής ροκ σκηνής, δίνοντας έμφαση στον πειραματισμό και τις αυτοσχεδιαστικές εξερευνήσεις. Και αυτή τη φορά θα σταθούν ιδιαίτερα στον δίσκο που έβγαλαν από κοινού με τον Θάνο Μικρούτσικο «Τους έχω βαρεθεί», διασκευάζοντας τα πολιτικά του τραγούδια, τραγούδια που αποδεικνύονται πιο επίκαιρα στις μέρες μας από ποτέ...
Παράλληλα θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά κομμάτια από τη νέα δουλειά που ετοιμάζουν, ενώ πάντα η σκηνή είναι ανοιχτή για απρόβλεπτα τζαμαρίσματα με τους εξαιρετικούς φίλους μουσικούς, που πολύ συχνά συνδράμουν στις συναυλίες των Υπογείων Ρευμάτων.
Οι πιστοί ξέρουν....

Τα Υπόγεια Ρεύματα αποτελούνται από τους Γρηγόρη Κλιούμη (κιθάρα – τραγούδι), Κώστα Παρίσση (κιθάρα –τραγούδι), Απόστολο Καλτσά (ηλεκτρικό μπάσο), Τάσο Πέππα (τύμπανα).

Support Group: ΠΡΟΦΙΛ:
Οι ΠΡΟΦΙΛ είναι ένα νέο γκρουπ που αποτελείται από τους Πέτρο Κασιμάτη (Φωνητικά), Ηλία Πολυχρονόπουλο (Ηλ. Μπάσο), Μανώλη Ρίζο (Τύμπανα), Γιώργος Συλλιγάρδος (Κιθάρες) και κινείται στον χώρο του ελληνόφωνου ανεξάρτητου rock.Οι κύριες επιρροές τους προέρχονται από την ξένη κιθαριστική σκηνή και από σχήματα όπως οι radiohead, placebo, sonic youth, cure, perl jam, depeche mode κ.α. Το σετ που θα μας παρουσιάσουν έχει κάποιες επιλογές από δικά τους κομμάτια.

Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975
Ώρα έναρξης: 22.00
Είσοδος 10ευρω με μπύρα-κρασί

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

2 scary σχόλια:

YΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ live
Πέμπτη 1 Μαρτίου
Special Guest: ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
Σταυρός του Νότου Club

Τα Υπόγεια Ρεύματα μετά από πολύμηνη παύση, επέστρεψαν συναυλιακά για δυο μοναδικές εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου. Μετά την πρώτη τους εμφάνιση την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, ερχονται την Πέμπτη 1 Μαρτίου με καλεσμένο τον πολύ αγαπημένο τους φίλο ΧΡΗΣΤΟ ΘΗΒΑΙΟ, που επί σκηνής θα αυτοσχεδιάσουν σε τραγούδια δικά τους αλλά και σε τραγούδια αγαπημένα τους άλλων καλλιτεχνών.

Τα Υπόγεια Ρεύματα κλείνουν τις εμφανίσεις τους στον Σταυρό του Νότου και ανεβαίνουν στην Κεντρική σκηνή την Πέμπτη 15 Μαρτίου, καλώντας επί σκηνής έναν αγαπημένο τους συνθέτη και φίλο, τον ΘΑΝΟ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟ. Μαζί θα παρουσιάσουν τραγούδια από το δίσκο που έβγαλαν από κοινού «Τους έχω βαρεθεί», διασκευάζοντας τα πολιτικά του τραγούδια, τραγούδια που αποδεικνύονται πιο επίκαιρα στις μέρες μας από ποτέ... Η συμμετοχή του Θάνου Μικρούτσικου στην τελευταία παράσταση των Υπογείων Ρευμάτων στο Σταυρό του Νότου, σηματοδοτεί ταυτόχρονα και την έναρξη της καλοκαιρινής τους περιοδείας, όπου θα συνεργαστούν και πάλι για περιορισμένες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More