English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Scary Greeks support: Imam Baildi & Word of Mouth @ Σταυρος του Νοτου, Club (εναρξη Πεμπτη 24 Νοε.)

ΙΜΑΜ BAILDI
Μαζί τους οι Word of Mouth
ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Ένα κύμα από 5000 χέρια στο πρόσφατο ΑRΚ Festival στην Τεχνόπολη, stage diving στα Χανιά, Nορβηγοί να χορεύουν επί σκηνής (κάτι σαν) τσιφτετέλι στο Oslo World Music Festival: Μερικά πρόσφατα στιγμιότυπα που δείχνουν ότι οι Imam Baildi διανύουν την πιο κεφάτη περίοδό τους μέχρι στιγμής.
Το 2011 ξεκίνησε με την κυκλοφορία του Imam Baildi Cookbook, 2ου album του Ορέστη και Λύσανδρου Φαληρέα, το οποίο μπήκε στα top 10 των ελληνικών charts και έφτασε στη 5η θέση των European World Music Charts. Συνέχισε με συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και σε σημαντικά διεθνή φεστιβάλ (Γερμανία, Ολλανδία, Νορβηγία, Μπαχρέιν), ενώ έπονται ακόμα η Πράγα, η Κωνσταντινούπολη και ένα τουρ στη Γερμανία το Φεβρουάριο του 2012.
Ο φετινός χειμώνας θα τους βρει και στις οθόνες των κινηματογράφων, με τη συμμετοχή τους στο Τανγκό των Χριστουγέννων, την πολυαναμενόμενη ταινία του Νίκου Κουτελιδάκη.

Τις Πέμπτες από 24 Νοεμβρίου οι Imam Baildi θα σερβίρουν τις αγαπημένες μουσικές τους αλχημείες στο πιο ζεστό χώρο της Αθήνας, το Club του Σταυρού του Νότου: 8 άτομα επί σκηνής συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, Balkan μουσική, hip-hop και σύγχρονα grooves. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το ρεμπέτικο την trip-hop αισθητική και το μπουζούκι το electro-swing. Τα Balkan πνευστά μιξάρονται με latin ρυθμούς και ο Τσιτσάνης συναντά την mambo big band ενορχήστρωση. H νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη συναντά την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka. Προσθέστε αρκετά καινούρια κομμάτια και guest εμφανίσεις από γνωστούς αλλά και μη αναμενόμενους καλεσμένους και έχετε στο πιάτο σας την πιο γευστική συνταγή που έχει σερβίρει ως τώρα η παρέα των Imam. Μαζί τους οι Word of Mouth, που έχουν ήδη καθιερωθεί ως το πιο αξιόλογο beatbox σχήμα στην Ελλάδα, με συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό Βeatbox Battle το 2009.
Ένα τρίωρο πάρτυ που σίγουρα θα σας ανεβάσει τη διάθεση.


Imam Baildi: Ορέστης Φαληρέας (dj, μπάσο), Λύσανδρος Φαληρέας (drums, κρουστά), Γιάννης Δίσκος (κλαρίνο, σαξόφωνο), Περικλής Αλιώπης (τρομπέτα), Αλέξης Αραπατσάκος (μπουζούκι), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (ηλ. κιθάρα), Ρένα Μόρφη (τραγούδι), MC Yinka (φωνητικά).

Word of Mouth: Bitman, El Pap Chico.

Ώρα προσέλευσης: 22.00
Είσοδος: 12€ με κρασί ή μπύρα

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

3 scary σχόλια:

ΙΜΑΜ BAILDI

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ:
VERY SPECIAL GUEST: MAXWELL WRIGHT
(MC ΤΩΝ OJOS DE BRUJO)
ΣΤΟ CLUB ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ

Όσοι έχουν ήδη έρθει τις δύο προηγούμενες Πέμπτες στο club του Σταυρού του Νότου έχουν ήδη απολαύσει ένα χορταστικό πρόγραμμα από τους Imam Baildi και τους Word of Mouth.

Oι Imam Baildi ξεκινούν τον κύκλο των guest εμφανίσεων που είχαν αναγγείλει, καλώντας την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου έναν από τους πιο εκρηκτικούς MC της ευρωπαϊκής μουσικής σκηνής:  πρόκειται για τον Maxwell Wright των Ojos de Brujo.

Μην το χάσετε!

Oι ΙΜΑΜ BAILDI
συνεχίζουν ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ
στο CLUB του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ!
μαζί με τους Word of Mouth

Μετά από 6 εμφανίσεις στο Club του Σταυρού του Νότου, έχει ήδη διαδοθεί στόμα με στόμα ότι κάθε Πέμπτη γίνεται ένα διαφορετικό πάρτι στο γνωστό στέκι του Νέου Κόσμου. Ο κόσμος αυξάνεται για να ζήσει την εμπειρία και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν έρθει αλλά σπεύδουν να το επαναλάβουν. Οι Imam Baidi λοιπόν δεν έχουν κανένα λόγο να μη συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους και τον Ιανουάριο. Μαζί τους τις ερχόμενες Πέμπτες θα είναι ο ΕΙΣΒΟΛΕΑΣ (12/1), οι PRIMA VISTA Balkan Quintet (19/1) και η αγαπημένη τους ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΑΛΑΝΗ (26/1).

Oι ΙΜΑΜ BAILDI

συνεχίζουν για τρεις ακόμα Πέμπτες μέχρι 16 Φεβρουαρίου

στο CLUB του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ!

Μαζί τους οι Word of Mouth.



Όσοι είχαν την τύχη να βρεθούν την περασμένη Πέμπτη στο Club του Σταυρού του Νότου μάλλον θα το θυμούνται για καιρό.

Η συνάντηση των Imam Baildi με τη Δήμητρα Γαλάνη ήταν μαγική , ενώ η a cappella διασκευή στα «Στερεότυπα» με τους Word of Mouth & τη Δήμητρα Γαλάνη ήταν μια από τις πιο δυναμικές εκτελέσεις που έχουμε ακούσει. Μια μοναδική βραδιά όπου η συγκίνηση ήταν διάχυτη.

Οι εκπλήξεις των Imam Baildi όμως δε σταματούν εδώ. Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, έχει προγραμματιστεί ένα ταξίδι στο χρόνο.

Στη σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου φιλοξενείται αυτή τη φορά η Μαίρη Λίντα. Όσοι έχουν ακούσει τα remix του ‘Δε θέλω πια’ και της ‘Θλίψης’ γνωρίζουν ότι η συνταγή είναι άκρως πετυχημένη.

Το live θα βιντεοσκοπήσει η παρέα των White Room, οπότε μην εκπλαγείτε αν κάποιοι εμφανιστείτε σε επόμενο video των Imam J.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More