English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Scary Greeks support: Παντελης Θαλασσινος & Μελινα Κανα @ Σταυρος του Νοτου, κεντρικη σκηνη (καθε Παρασκευη & Σαββατο - εναρξη 25 Νοε.)

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ
ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ
Από την Παρασκευή 25/11 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο
Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Ο πάντα αγαπημένος Παντελής Θαλασσινός, του οποίου τα τραγούδια μας έχουν όλους συντροφεύσει μέσα στα χρόνια, συναντά τη Μελίνα Κανά, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού στη γνώριμη και αγαπημένη τους σκηνή του Σταυρό του Νότου, ξεκινώντας από την Παρασκευή 25/11 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Έχουμε αγαπήσει τον Παντελή Θαλασσινό, μέσα στα χρόνια που πρωταγωνιστεί στην ελληνική μουσική σκηνή για τις πολύ μεγάλες προσωπικές του επιτυχίες αλλά και για τις δημιουργίες που έχει χαρίσει σε άλλους αγαπημένους του καλλιτέχνες. Συνεργασίες του όπως με τους Γιάννη Μαρκόπουλο, Γιώργο Χατζηνάσιο, Γιάννη Σπανό, αλλά και πολλούς άλλους, μας έχουν αφήσει τις καλύτερες αναμνήσεις. Στο πρόγραμμα του μας παρουσιάζει επιτυχίες του όπως ‘Τα Σμυρναίικα τραγούδια’, ‘Ανάθεμά σε’, ‘Εισιτήριο στην τσέπη σου’ , ‘Καράβια Χιώτικα’ και μας παρασύρει σε ένα πάρτι που έχει πάντα την κατάληξη για το κοινό να λέει ‘Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε’! Επιπλέον, έκπληξη για το κοινό θα είναι η παρουσίαση πέντε ακυκλοφόρητων τραγουδιών του από τη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Η Μελίνα Κανά, στην πιο ώριμη ερμηνευτική της στιγμή, κάνει δική της τη σκηνή με την εκρηκτική σκηνική της παρουσία. Η αισθαντική βραχνάδα της φωνής της μας ταξιδεύει, και με όπλο την ερμηνευτική της ικανότητα μεταμορφώνεται, ανάλογα με το τραγούδι, από κορίτσι σε γυναίκα. Έχοντας ερμηνεύσει τους πιο σημαντικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς, ύστερα από πολλές επιτυχημένες συνεργασίες και περιπλανήσεις στα διάφορα είδη του Ελληνικού πενταγράμμου, επιστρέφει πιο ολοκληρωμένη, και γεμάτη εμπειρίες στο κοινό της για να θυμίσει στους παλιότερους και να γνωρίσει στους νεότερους το ευρύ, ιδιαίτερο και πολύ ξεχωριστό ρεπερτόριο της. Το ‘Αερικό’, τα ‘Μεταξωτά’, το ‘Μιλώ για Σένα’, το ‘Βάλε Κρασί’ και άλλες αξέχαστες επιτυχίες από συνεργασίες της, όπως με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου, τον Σωκράτη Μάλαμα και φυσικά με τον Παντελή Θαλασσινό, θα αφήσουν σε όλους την πιο γλυκιά αίσθηση.

Η χημεία τους επί σκηνής είναι εξαιρετική. Τα τραγούδια τους, που δένουν με αναπάντεχο τρόπο μεταξύ τους, παρασύρουν το κοινό σε μία πορεία με συγκινητικές μελωδίες αλλά και κέφι και χορό. Ετοιμαστείτε να αναβιώσετε και να ξαναζήσετε μία από τις πιο αυθεντικές, ποιοτικές αλλά και διασκεδαστικές συνεργασίες που έχετε δει ποτέ.

Μαζί τους μία ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς: ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: τύμπανα, ΓΑΣΣΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: βιολί, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: πιάνο – πλήκτρα, ΛΕΥΚΑΔΙΤΗΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ: κρουστά, ΜΑΚΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: πνευστά, ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ ΝΙΚΟΣ: μπουζούκι – λαούτο, ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: κιθάρες, ΠΛΑΓΓΙΑΝΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: μπάσο.

Ώρα προσέλευσης: 22.00
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

1 scary σχόλια:

ΕΚΤΑΚΤΩΣ και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου

Στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου

Ο πάντα αγαπημένος Παντελής Θαλασσινός, του οποίου τα τραγούδια μας έχουν όλους συντροφεύσει μέσα στα χρόνια, συναντά τη Μελίνα Κανά, μία από τις κορυφαίες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους στην αγαπημένη τους σκηνή του Σταυρό του Νότου κάθε Παρασκευή και Σάββατο του Ιανουαρίου και προσθέτουν μια επιπλέον ημέρα στο πρόγραμμά τους την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου εκτάκτως λόγω Θεοφανίων.

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More