English Spain French Italian Dutch Russian Japanese Korean Portuguese Arabic Chinese Simplified

Νικος Πορτοκαλογλου @ ΣΤΝ

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Ραλλια Χρηστιδου, Γιωργος Καραδημος @ ΣΤΝ

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Παυλος Παυλιδης + B-movies @ ΣΤΝ

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Βασιλης Παπακωνσταντινου @ ΣΤΝ

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Λεωνιδας Μπαλαφας @ ΣΤΝ, Plus

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Χρηστος Θηβαιος, Μιλτιαδης Πασχαλιδης @ ΣΤΝ

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Μυρ. Στρατης, Ησ. Ματιαμπα @ ΣΤΝ Plus

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Χριστοφορος Ζαραλικος @ ΣΤΝ Club

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

S.G. support: Marietta Fafouti @ Σταυρός του Νότου, Plus (10,17.24 Νοε.)

Marietta Fafouti and BAND
Opening act: Esterina & RSN
Kookoobadi NIGHTS
Σάββατα 10 , 17 & 24 Νοεμβρίου : Σταυρός του Νότου Plus

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Αρκεί ένα ξόρκι για να αλλάξει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε ζωή μας;
Η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της έρχονται στο Σταυρό του Νότου Plus για 3 από τα Σάββατα του Νοεμβρίου, για να μας αποδείξουν πως μια λέξη μπορεί να μας κάνει να φορέσουμε το πιο λαμπερό χαμόγελο και να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας. Αρκεί να φωνάξουμε…Kookoobadi!

Το μουσικό ξόρκι που πήρε εθιστικές διαστάσεις, έχοντας διαδεχτεί επάξια την επιτυχία του «Don’t stop», γίνεται το σύνθημα για 3 βραδιές γεμάτες φως, ένταση, χαμόγελα και χορό χωρίς τελειωμό. Έχοντας πλέον 2 ποπ δίσκους στα χέρια της (Try a little romance και Homemade Joy), η Μαριέττα Φαφούτη ενηλικιώθηκε μουσικά και τραγουδάει από disco και soul, μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western. Παραμένοντας πιστή στην αγάπη της στα μιούζικαλ και τη μουσική των 60s και 70s, η Μαριέττα μαζί με την μπάντα που ποτέ δεν αποχωρίζεται, υπόσχονται να μας κάνουν να ξαναβρούμε τη μαγεία στην οποία είχαμε πάψει να πιστεύουμε ,παίζοντας τραγούδια από τους 2 δίσκους, από τον 3ο που ήδη άρχισε να ετοιμάζει αλλά και αγαπημένες διασκευές.

Τα Σάββατα 10, 17 και 24 Νοεμβρίου η 7μελής μπάντα θα βρίσκεται στον Σταυρό του Νότου Plus και υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Χάρη Αττώνη θα μοιραστούν το πιο φωτεινό ξόρκι της χρονιάς. Τη βραδιά θα ανοίξει η υπέροχη soul φωνή της Esterina σε μουσικές του RSN, σε μία καλλιτεχνική σύμπραξη που θα κάνει τον κάθε παρευρισκόμενο να νιώσει «μαγικά» από το πρώτο δευτερόλεπτο.
Στα φωνητικά συμμετέχουν εκτάκτως ο Παναγιώτης Ζούγρος (Picos) και ο Θέμος Ρίζος (Apicos).
Το νέο album της Μαριέττας Φαφούτη, «Homemade Joy», κυκλοφορεί από την Inner Ear Records, σε παραγωγή του Θοδωρή Ζευκιλή, από τα Sca Studios.

Παίζουν: Ευαγγελία Ξυνοπούλου-Φωνητικά, Κρουστά | Εύη Κουρτίδου-Φωνητικά | Κώστας Χαλιώτης-Ντραμς | Θοδωρής Ζευκιλής-Μπάσο, Φωνητικά | Δημήτρης Σιάμπος-Κιθάρες Γιώργος Ζαρέας-Τρομπόνι | Σκηνοθετική επιμέλεια: Χάρης Αττώνης

Οργάνωση παραγωγής: PROSPERO, www.prospero.com.gr
Φωτογραφίες: Βάσια Αναγνωστοπούλου | www.vaphotography.gr
Αφίσα+Editing: Κωνσταντίνος Μπελιάς | www.facebook.com/constantine.belias

www.mariettafafouti.com http://soundcloud.com/esterina-rsn www.inner-ear.gr

Ώρα προσέλευσης: 22.30 - Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασί
Σταυρός του Νότου Plus – Φραντζή 14, Νέος Κόσμος - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

S.G. support: Ελένη Βιτάλη @ Σταυρός του Νότου (από 5 Νοε.)

ΕΛΕΝΗ ΒΙΤΑΛΗ
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Η Ελένη Βιτάλη από 5 Νοεμβρίου κάθε Δευτέρα στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού Του Νότου.
Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια με το πλούσιο και ξεχωριστό ρεπερτόριο μας προσκαλεί σε μια αναδρομή – διαδρομή γεμάτη μουσικές και χρώματα.
Τραγούδια λαϊκά, δημοτικά, ροκ, καθώς και τα δικά της, παντρεύονται δημιουργικά με τραγούδια άλλων, που αγάπησε και αγαπήσαμε όλοι, από εκείνα που μας "πειράζουν”, τραγούδια “πειραχτικά” όπως λέει και η ίδια.
Όλα ενώνονται, ενορχηστρώνονται και διασκευάζονται από τον Νίκο Ξύδη και τους κορυφαίους μουσικούς, αυτής της εξαίρετης μπάντας!
Το παραδοσιακό βιολί και τα κρουστά συνομιλούν με την ηλεκτρική κιθάρα και το πιάνο, ενώ οι φωνές των μουσικών αγκαλιάζουν την μαγική φωνή της, άλλοτε σαν τα αέρινα πολυφωνικά φωνητικά των Beatles κι άλλοτε σαν ισοκρατηματικό μοιρολόι που σου γδέρνει την ψυχή.
Συνταξιδιώτες της ο Νίκος Ξύδης και ως τραγουδοποιός (ο οποίος φέρνει μαζί του και την νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Πατέντα”) και η ηθοποιός Βαλέρια Κουρούπη.
Η Ελένη Βιτάλη και η παρέα της μας περιμένουν από τις 5 Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού Του Νότου, με στόχο και σκοπό να τραγουδήσουμε, να συγκινηθούμε και γιατί όχι και να χορέψουμε, σε μια παράσταση “εφ' όλης της ύλης” .

Από Δευτέρα 5 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.
Ώρα έναρξης 22.00
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος.
Τηλ. Κρατήσεων: 2109226975, 2109239031 

S.G. support: De Facto & Γιώργος Οικονόμου @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα (15 Νοε.)

De Facto – Γιώργος Οικονόμου
LIVE @ Ζωντανή Μαύρη Τρύπα
Βαϊου 5, Λαδάδικα - Είσοδος 7€ - Έναρξη 22.00 (15 Νοε.)

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Ένα από τα πιο σημαντικά pop & rock συγκροτήματα της χώρας με διάρκεια ζωής 20 ετών και πέντε δίσκους στο ενεργητικό του και ο τραγουδοποιός από τη Θεσσαλονίκη με δύο δίσκους στις αποσκευές του, παρουσιάζουν τα τραγούδια τους LIVE στο νέο χώρο στα Λαδάδικα «Ζωντανή Μαύρη Τρύπα».


Λίγα λόγια για τους De Facto
Η ιστορία τους ξεκινάει από τα σχολικά χρόνια, με τη δημιουργία ξενόγλωσσης μπάντας τους «Jailbreak». Στις αρχές της δεκαετίας του ’90, η χρήση ελληνικού στίχου και η σύνθεση τραγουδιών, αλλάζει τα δεδομένα με αποτέλεσμα να αλλάξει και το όνομα τους σε De Facto.
Το 1998 υπογράφουν συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία Legend και κυκλοφορούν 3 δίσκους: «De Facto» (1998), «Μακρύς καιρός κοντεύει» (2000), ο οποίος πουλάει περισσότερα από 15.000 αντίτυπα, και «III» (2002). Το 2004 η Legend κυκλοφορεί ένα «Best of» με τίτλο «De Facto: Μπαλάντες».
Δύο χρόνια αργότερα, το 2006 κυκλοφορούν ως ανεξάρτητη παραγωγή με την Friday Records τον τέταρτο δίσκο με τίτλο «Ως του κόσμου την άκρη» και το 2011 τον πέμπτο τους δίσκο με τίτλο «Η αυλή των θαυμάτων».
Έχουν δώσει αναρίθμητες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και είναι πάντοτε ενεργοί.
Οι De Facto είναι οι Πέτρος Παρασκευάς (ηλ. κιθάρα – φωνή), Πέτρος Μίσκος (μπάσο – φωνή) και ο Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα - φωνή).
www.defactoband.com


Λίγα λόγια για το Γιώργο Οικονόμου
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη. Απόφοιτος των Αρσακείων Θεσσαλονίκης, αριστούχος απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής του ΑΠΘ, σπούδασε στο ΝΩΘ μουσική, με την οποία ασχολείται από μικρή ηλικία. Παράλληλα με την Αρχιτεκτονική ασχολείται με τη φωτογραφία, τον κινηματογράφο και τις εικαστικές τέχνες. Συνθέτης, στιχουργός και ερμηνευτής από το 1997 έως σήμερα. Από το Σεπτέμβριο του 2012 είναι ραδιοφωνικός παραγωγός στο Rock Radio 104.7 (www.rockradio.gr) με καθημερινή δίωρη εκπομπή.
Έχει κυκλοφορήσει δύο προσωπικούς δίσκους ως ανεξάρτητη παραγωγή με την GO Music Productions: «Φιγούρα στο δρόμο» (2010) και «Μες στη σιωπή μου» (2011).
Έχει εμφανιστεί σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα, Βόλο, Τρίκαλα, κ.ά. με την προσωπική του μπάντα GO BAND, που ακολουθεί τα βήματά του και τον υποστηρίζει μουσικά σε επίπεδο live εμφανίσεων. Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνει και στις ακουστικές εμφανίσεις του, με τις οποίες έρχεται σε πιο άμεση επαφή με το κοινό και αποτελούν ένα είδος μουσικού πειραματισμού. Έχει γράψει επίσης μουσική για τον κινηματογράφο (Αφανείς Ήρωες – ντοκιμαντέρ).
Μαζί του επί σκηνής: Αλέξανδρος Αποστολάκης (τύμπανα), Αντρέας Καπετανάκης (μπάσο), Άκης Κουνέλλης (κιθάρα), Κωνσταντίνος Γκιβίσης (πλήκτρα).
www.giorgosoikonomou.gr

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

S.G. support: Δραμαμίνη, Κύριος Κ., Ορέστης Ντάντος @ Σταυρός Του Νότου, Club (29 Οκτ., 5&12 Νοε.)

Δραμαμίνη - Κύριος Κ. - Ορέστης Ντάντος
Δευτέρες 29 Οκτωβρίου, 5 και 12 Νοεμβρίου
 στο Σταυρό του Νότου Club

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
 Η δυναμική τραγουδοποιία του Κυρίου Κ. μπορεί να συνδυαστεί με τον δηκτικό στίχο του Ορέστη Ντάντου και την ποιητική διάθεση των Δραμαμίνη;
Μπορούν 3 διαφορετικά σχήματα με τόσα κοινά στοιχεία όσες κι αν είναι οι διαφορές τους, να συνθέσουν μια μοναδική βραδιά;
Μπορούν να χωρέσουν σε ένα stage 12 μουσικοί, 5 δίσκοι και πολλά χρόνια συναυλιακών εμπειριών;;;
Μπορούν οι Δευτέρες στο Σταυρό Του Νότου Club να γίνουν σημείο αναφοράς για την εναλλακτική σκηνή της Αθήνας;
Όλα τα παραπάνω όχι απλά μπορούν, αλλά θα συμβούν σε 3 μοναδικές εμφανίσεις στο club του Σταυρού Του Νότου Δευτέρες 29 Οκτωβρίου, 5 και 12 Νοεμβρίου.

Η ιστορικότερη μουσική σκηνή της Αθήνας φιλοξενεί μια απ' τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες του σήμερα σε 3 μόνο βραδιές...
Και που ξέρεις, μπορεί στο τέλος όλα να γίνουν ένα...
Δραμαμίνη – Κύριος Κ. - Ορέστης Ντάντος, μαζί στο club του Σταυρού Του Νοτού

Ηλ. Κιθάρα: Αλέκος Βουλγαράκης, Γιώργος Καρδιανός
Drums: Αλέκος Κούρτης, Γιώργος Ψυχογιός
Μπάσο: Κώστας Γιαννίρης, Λεωνίδας Πετρόπουλος
Πλήκτρα: Στέφανος Δανιηλίδης
Βιολί: Κωνσταντίνα Κυριαζή

Ώρα έναρξης: 21.00 - Είσοδος: 10€ με μπύρα-κρασι
Σταυρός του Νότου Club – Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος - τηλ. κρατήσεων: 210 9226975

S.G. support: Χαϊνηδες @ Σταυρός του Νότου, Plus (από 26 Οκτ.)

Χαΐνηδες
Σταυρός του Νότου Plus
Έναρξη Παρασκευή 26 Οκτώβρη
για 5 μόνο Παρασκευές

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Οι «Χαΐνηδες» δε φιλοδοξούν να δώσουν απαντήσεις, αλλά να θέσουν με σαφή κι ευφάνταστο τρόπο τα οικουμενικά και αιώνια ρωτήματα. Η εύρεση της αλήθειας είναι προσωπική διαδρομή του καθενός, καθώς βουτά στον ωκεανό της συλλογικής ύπαρξης.
Η 10-μελής μπάντα των «Χαϊνηδων» σμίγει τόπους και χρόνους, ρυθμούς και ηχοχρώματα, συμβάλλοντας έτσι στο ιερό ΧΑΟΣ που είναι η μόνη πηγή δημιουργίας και αυτο-οργάνωσης.

Δημήτρης Αποστολάκης – Λύρα, φωνή
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης – Ακουστική κιθάρα, φωνή
Μαρία Κώτη – Φωνή
Αλέξης Νόνης – Νταούλι, νταρμπούκα, νταφ, καχάν
Δημήτρης Μπρέντας – Πλήκτρα, καβάλι, κλαρίνο, γκάιντα
Αντώνης Σκαμνάκης – Μπάσο
Μιχάλης Νικόπουλος – Μπουζούκι, Μαντολίνο, Λαούτο, Φωνή
Τάκης Κανέλλος – Ντραμς
Κλέων Αντωνίου – Ηλεκτρική κιθάρα
Θοδωρής Ρέλλος – Σαξόφωνο

Είσοδος: 10€ - Ώρα προσέλευσης: 22.30
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - Plus
Φραντζή & Θαρύπου 14, Ν. Κόσμος
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Λάκης Παπαδόπουλος & Vassilikos @ Σταυρός του Νότου (12,19,26 Οκτ., 2,3 Νοε.)

ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – VASSILIKOS
“RETR-AUDIO”
ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Σταυρός του Νότου Κεντρική Σκηνή
Για περιορισμένες παραστάσεις:
12,19,26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Με την υποστήριξη των Scary Greeks
Δυο έλληνες μουσικοί, τραγουδιστές, τραγουδοποιοί με ανοιχτούς ορίζοντες! Δυο γενιές που τους συνδέει η αυθεντική αγάπη για τη μουσική και η καθαρή ματιά τους απέναντι στο τραγούδι.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos θα βρεθούν μαζί στη κεντρική σκηνή του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ για λίγες παραστάσεις – 12/10, 19/10, 26/10, 2-3/11 σε μια μουσική παράσταση με τον ανατρεπτικό τίτλο “RETR-AUDIO”.
Οι δυο ιδιαίτεροι καλλιτέχνες με κοινό παρονομαστή την αγάπη τους και το σεβασμό απέναντι στη μουσική, συναντιούνται για να μοιραστούν μαζί μας αυτά που έχουν κοινά και για να μας προτείνουν όχι μόνο τα αγαπημένα σε όλους μας τραγούδια τους, αλλά και τον τρόπο που ξανακοιτάζουν με σύγχρονη ματιά αγαπημένα ελληνικά και ξένα κομμάτια. Τραγούδια άλλων που θα μας τα συστήσουν ξανά. Φιλτραρισμένα μέσα από δικές τους αισθητικές και μουσικές εμπειρίες.
Ο Λάκης Παπαδόπουλος, είτε ως Παπαδόπουλος ή και με τα Ψηλά Ρεβέρ του, 30 χρόνια τώρα μας οδηγεί σε μια ματιά πάνω στο τραγούδι γεμάτη εφηβικό ενθουσιασμό που ισορροπεί ανάμεσα στη χαρά και στη σκέψη.
Ο Vassilikos τα τελευταία 15 χρόνια πάει το πλοίο πιο μακριά και του δίνει μια κατεύθυνση αμιγώς ελληνική γι’ αυτό και παγκόσμια…
Ο Λάκης Παπαδόπουλος και ο Vassilikos μαζί, μας περιμένουν στην κεντρική σκηνή του ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ από τη Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και για λίγες παραστάσεις – 12/10, 19/10, 26/10, 2-3/11, για να μας δείξουν πως το τραγούδι από τους κατάλληλους ανθρώπους δεν έχει χρόνο, δεν έχει εποχές, δεν έχει εθνικότητα αλλά φτιάχνεται για την απόλαυση, για τη ψυχαγωγία, για τη χαρά και την ουσία αυτής της τέχνης. Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Σωτήρης Ντούβας – Τύμπανα, Μίκης Ατταλειάδης-Μπάσο, Άγγελος Αιβάζης- Κιθάρα, Βασίλης Τριανταφυλλόπουλος-Πλήκτρα.
Η συνάντηση τους είναι μουσικό γεγονός πρώτου μεγέθους και οι βραδιές με τους δυο τους πάνω στη σκηνή μόνο εκπλήξεις υπόσχονται…
Οι δυο τους μας καλούν σε ένα ταξίδι στο τραγούδι χωρίς παραμορφωτικούς φακούς.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ - Κεντρική Σκηνή
Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Ν. Κόσμος
Ώρα έναρξης : 10:30
Είσοδος: 10€
Φιάλη (με τα παρελκόμενα): 100€
Δεύτερη φιάλη (με τα παρελκόμενα):70€
Τηλ. Κρατήσεων: 210.9226975, 210.9239031

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Δημήτρης Κοργιαλάς & Sunny Μπαλτζή @ Σταυρός του Νότου, Club (από 16 Οκτ.)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ
SUNNY ΜΠΑΛΤΖΗ
+ special guests!!!
Από Τρίτη 16 Οκτωβρίου  
Σταυρός του Νότου CLUB

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Από την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και κάθε Τρίτη, ο Δημήτρης Κοργιαλάς και η Sunny Μπαλτζή, συναντιούνται στο πιο ανατρεπτικό live της φετινής σεζόν στο club του Σταυρού του Νότου.
Ο Δημήτρης Κοργιαλάς μας έχει συνηθίσει σε δυνατές ροκ αλλά και electro εμφανίσεις με πολλές δισκογραφικές επιτυχίες και στα δύο είδη. Αυτή τη φορά τα συνδυάζει και τα δύο σε ένα πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει τα πάντα!!! Εκτός από τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο ίδιος, έχει στο ενεργητικό του επιτυχίες με τη συνεργασία καλλιτεχνών όπως η Ευρυδίκη, ο Νίκος Ζιώγαλας, η Ραλλία Χρηστίδου και πολλοί άλλοι. Έχοντας πρόσφατα κυκλοφορήσει την τελευταία του δουλειά με τίτλο «Η ζωή είναι μια βόλτα» έχει περισσότερη όρεξη από ποτέ να περάσει καλά στη σκηνή και μαζί του και εμείς!!
Η SUNNY Μπαλτζή, έγινε γνωστή στους «μυημένους» στη ροκ μουσική από το συγκρότημά της Santa Fila, αφήνοντας τη δική της σφραγίδα στο ελληνικό ροκ της δεκαετίας του ‘90. Στο ευρύτερο κοινό έγινε γνωστή μέσα από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει γράψει για τους Λάκη Παπαδόπουλο, Αρλέτα, Χρήστο Δάντη, Ελεωνόρα Ζουγανέλη και πολλούς άλλους. Πετυχημένη ως Dj, παραγωγός ραδιοφώνου, μουσικός, στιχουργός, ποιήτρια, τραγουδίστρια έχει αποδείξει ότι είναι ένα λαμπερό ταλέντο.
Στο club του Σταυρού του Νότου o Δημήτρης Κοργιαλάς και η Sunny Μπαλτζή, μαζί με τις Maxi Nil και Παυλίνα Βουλγαράκη, στήνουν κάθε Τρίτη το δικό τους πάρτυ ...!!!
Με μοναδικά τους όπλα τα καλά τραγούδια, την αγάπη τους για τη μουσική και την ανεβασμένη τους διάθεση βάζουν ...φωτιά στις Τρίτες του φθινοπώρου, ενώ κάθε φορά θα υποδέχονται στην παρέα τους αγαπημένους καλεσμένους-έκπληξη με τους οποίους έχουν συνεργαστεί!!!
Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου η πρώτη τους καλεσμένη θα είναι η Μελίνα Ασλανίδου. Ακολουθεί η Ευρυδίκη και πολύ άμεσα η ανακοίνωση των υπόλοιπων ονομάτων.

Ώρα έναρξης: 22.00
Eίσοδος: 10 ευρώ
Tηλ. 2109226975

Απόστολος Μόσιος & bizzy tone @ Σταυρός του Νότου (10, 17 Οκτ.)

Απόστολος Μόσιος 
& Bizzy Tone live
Στο Σταυρό Του Νότου club
Τετάρτη 10 & 17 Οκτωβρίου

Με την υποστήριξη των Scary Greeks.
Ο Σταυρός Του Νότου υποδέχεται για μία ακόμη φορά τον Απόστολο Μόσιο, για δύο παραστάσεις, την Τετάρτη 10 και 17 Οκτωβρίου.
Με την ιδιαίτερη δυναμική που χαρακτηρίζει τις ζωντανές του εμφανίσεις, ο Βολιώτης τραγουδιστής, μουσικός και τραγουδοποιός ξεκινά τις φετινές χειμερινές του εμφανίσεις από τη σκηνή του Σταυρού Του Νότου club.
Μαζί του όπως πάντα οι καταπληκτικοί Bizzy Tone και η ταλαντούχα Σοφία Νάσσιου, θα μοιραστούν μαζί μας έντονες μουσικές στιγμές, με τραγούδια από τον πρώτο δίσκο του Απ. Μόσιου «Μια Αρχή», που κυκλοφόρησε το 2011 και έθεσε μέχρι σήμερα μία γερή σχέση με το κοινό μέσα από το διαδίκτυο και το ραδιόφωνο, καινούρια τραγούδια που σύντομα θα κυκλοφορήσουν, αλλά και διασκευές Ελληνικών και ξένων τραγουδιών, πάντα με το δυναμικό ήχο και ρυθμό που χαρακτηρίζει αυτήν την παρέα, σε ένα μουσικό ταξίδι που τα έχει όλα: γέλιο, συγκίνηση και προπάντων επικοινωνία.

Σταυρός Του Νότου club
Τετάρτη 10 και 17 Οκτωβρίου
Φραντζή και Θαρύπου, Νέος Κόσμος
Τηλ. 210-9226975
Έναρξη στις 22:00
Είσοδος 10 ευρώ (με κρασί ή μπύρα)

www.mosios.gr
www.stn.gr

Διαδωσε το

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More